De Vorstin: Administrateur

De Vorstin in Hilversum zoekt een Administrateur voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-09-2022De Vorstin is het poppodium van mediastad Hilversum. We organiseren jaarlijks zo’n 300 activiteiten (popconcerten, culturele- en mediaverhuur, dans- en dancefeesten) die jaarlijks gemiddeld 80.000 bezoekers trekken. Daarvoor hebben we een concertzaal met een capaciteit van 850 staanplaatsen en een kleine zaal annex café van 300 zit- en staanplaatsen. We bieden oefenruimtes aan amateurs en professionals en we zijn een gewilde locatie voor de opnames van verschillende radio- en tv-programma’s. De Vorstin staat midden in het culturele en maatschappelijk leven van Hilversum en speelt een grote rol bij het programmeren en ondersteunen van evenementen in de stad, zowel binnen als buiten de eigen muren. We staan aan de vooravond van een re-branding waarmee we onze positie bij publiek, artiesten en stakeholders willen versterken. We werken met een gemotiveerd klein stafteam (13 fte) en ongeveer 145 betrokken vrijwilligers.

Bij De Vorstin zoeken we een

Administrateur

24 uur per week

Zie jij jezelf als aanspreekpunt voor al onze financiële zaken? Zie jij snel hoe processen verbeterd kunnen worden? Draai jij je hand niet om voor een financiële rapportage? Haal jij ook voldoening uit een kloppende boekhouding? Ken jij als geen ander de waarde van cijfers? Kan je het verhaal achter die cijfers uitleggen aan je collega’s? En wil je dolgraag meewerken aan een nog beter poppodium in Hilversum? Lees dan snel verder!

In de rol van Administrateur ben je verantwoordelijk voor de begeleiding, uitvoering en optimalisatie van financiële processen binnen De Vorstin. Je houdt je bezig met de administratieve en boekhoudkundige verwerking van bank-, crediteuren-, debiteuren- en salarisadministratie, maar ook met de verwerking van omzetten. Je bent de contactpersoon voor externe dienstverleners als ccv-bedrijven, verzekeringen, banken en belastingen. Je verzorgt financiële rapportages en verantwoordingen. Je bereidt begroting, jaarrekening en prognoses voor. Je verzamelt, verwerkt en verstrekt financiële informatie binnen de organisatie. Je analyseert de doelmatigheid en doeltreffendheid van de verschillende activiteiten en helpt daarmee de beschikbare middelen optimaal in te zetten. Je draagt zorg voor efficiënte financieel-administratieve processen en richt deze waar gewenst opnieuw in. Je werkt nauw samen met budgethouders van de interne afdelingen, de externe controller, de externe salarisadministratie en legt verantwoording af aan onze directeur.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde Hbo-/WO-opleiding.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring.
 • Financiële kennis over rapportages en control.
 • Analytisch denkvermogen en een drive voor verbetering en optimalisatie.
 • Het vermogen te excelleren in een informele werkomgeving.
 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Teamspirit.
 • Passie voor cultuur.

Wat bieden wij?

 • Een salaris in overeenstemming met de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals, inschaling op basis van ervaring en expertise.
 • Een jaarcontract met intentie om te verlengen.
 • Deelname aan de pensioenregeling.
 • Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een dynamisch ontwikkelende organisatie.
 • Een inspirerende werkomgeving op het snijvlak van muziek, media, cultuur en entertainment.
 • Een gedreven en gepassioneerd team directe collega’s.
 • Gratis toegang tot concerten in de Vorstin.

Mail voor 30 september 2022 je motivatie en CV naar vacature@devorstin.nl.

Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Wilco Witte via wilco@devorstin.nl of telefonisch via 035-621 58 41.

De procedure kent een korte telefonische intake gevolgd door twee gespreksrondes.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.