Buro Bannink: Verkoop- en Marketingmedewerker

Buro Bannink in Rotterdam zoekt twee Verkoop- en Marketingmedewerkers (met administratieve skills) voor 0,8-1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenBuro Bannink is een bruisend impresariaat voor jeugd en jongerentheater. We vertegenwoordigen ruim 25 gezelschappen richting theaters, festivals, cultuurbemiddelaars of scholen. Stiekem willen we de wereld een beetje mooier maken door zoveel mogelijk kinderen en jongeren in aanraking te brengen met theater. Het liefst zien we de hele wereld genieten van verfrissend, speels, avontuurlijk, fantasievol en inspirerend theater. We werken daarom vol passie en ambitie aan de verkoop en het tourmanagement van onze mooie diverse stal van jonge makers, nieuwe talenten en gevestigde gezelschappen. Om onze tomeloze ambities meer daadkracht bij te zetten en nog meer te kunnen inspireren zoeken we een aanvulling in ons vaste team!

Op ons kantoor wordt veel met elkaar gelachen. De lunch is altijd een moment van bij praten. We hebben een zeer open en eerlijke werkverhouding, waarin we de ruimte creëren om vanuit eigen autonomie en identiteit te werken. Hoewel er een grote mate van verantwoordelijkheid en deadlines bij alle leden van het team liggen is het streven zo stressvrij mogelijk te werken. Zo is elk team lid verantwoordelijk voor invulling en planning van eigen takenpakket. We schuiven geregeld met verantwoordelijkheden om iedereen te laten groeien of in te spelen op interesses. Er is altijd ruimte voor nieuwe ideeën, nieuwe concepten en toffe projecten.

Wij zoeken twee enthousiaste en bevlogen verkoopcollega’s met marketing en/of administratieve skills.

Verkoop- en Marketingmedewerker

0,8-1 fte

Wie zoeken wij?
Op dit moment zoeken we aanvulling in ons in twee nieuwe collega’s. Daardoor valt er nog te schuiven binnen taken, verantwoordelijkheden en profiel. Daarom moedigen we iedereen aan om te solliciteren die enthousiast wordt van ons bedrijf en de werkzaamheden die we doen. Zowel ervaren als junior sollicitanten zijn welkom!

Wij zoeken met name collega’s die passen binnen onze bedrijfscultuur en passie. Voor ons is met plezier naar kantoor gaan een grote meerwaarde. Onze nieuwe collega’s kunnen flexibel inspelen op veranderingen en nieuwe plannen. Ze sluiten aan bij onze enthousiaste, positieve, ambitieuze, persoonlijke en daadkrachtige manier van werken. Voelen zich echt betrokken bij een bedrijf en nemen eigenaarschap daarin. Ze blinken uit in schakelen tussen verschillende taken, overzicht houden en prioriteiten stellen.

De taken
Je bent verantwoordelijk voor of ondersteunt (junior) je collega’s in de verkoop, tourmanagement en marketing van onze gezelschappen. Hierbij zou een nadruk kunnen liggen op verkoop en office management, of verkoop en marketing.

Je bent een netwerker en vind het heerlijk om nieuwe mensen te ontmoeten en pakt makkelijk de telefoon op. Je bent verantwoordelijk voor contractadministratie, klantbeheer en verricht taken in de verkoop. Of je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren of ontwikkeling van het marketing beleid. Je hebt als doel het zo soepel mogelijk verlopen van administratieve, verkoop en marketing werkzaamheden. We zien in beide functieprofielen veel kansen om door te groeien in de toekomst zodat eigen strategie en verantwoordelijkheden mogelijk zijn.

 • Telefonisch aanspreekpunt.
 • Afhandeling boekingsaanvragen.
 • Klantbeheer.
 • Contractadministratie.
 • Opstellen nieuwsitems en nieuwsbrieven.
 • Uitvoer social mediastrategie.
 • Financiële administratie.
 • Tourmanagement (productionele planning).

Jij bent
Je bent iemand die ambities heeft in de zakelijke en organisatorische kant van jeugdtheater, waarbij acquisitie en marketing hand in hand gaan. Je bent daadkrachtig, leergierig, energiek, bevlogen, kritisch en verfrissend.

 • Je hebt recent een relevante opleiding voltooid op mbo- of hbo-niveau.
 • Je hebt hele grote affiniteit met en bevlogenheid voor theater, kinderen en jongeren.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed zelfstandig werken en bent zeer betrouwbaar.
 • Je kan goed prioriteiten stellen en details van grote lijnen onderscheiden.
 • Je wordt blij van anderen ondersteunen en faciliteren.
 • Je hebt een vlotte pen, je hebt verstand van social media en bent geïnteresseerd verder te groeien in marketing.
 • Je bent woonachtig in (de omgeving van) Rotterdam.

Wij bieden je

 • Een inspirerende en fijne werkplek waar je deel uit maakt van een klein en hecht team..
 • Functies waarbij werkervaring en opleiding minder van belang zijn dan skills, passie en aansluiting bij ons team.
 • Mogelijkheid om een bijdrage te leveren en uiteindelijk eigen plannen te ontwikkelen.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, flexibele werktijden en gezelligheid.
 • Salaris conform functie in de culturele sector.
 • Een contract van 32 uur tot 40 uur per week.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je cv en een e-mail met je motivatie naar: info@burobannink.nl via onderstaande button.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.