Bioscopen Leiden: Teamleider

Bioscopen Leiden in Leiden zoekt een Teamleider voor 8 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-08-2022Met Trianon, Lido en Kijkhuis exploiteert Bioscopen Leiden alle bioscopen in Leiden. Alle drie de bioscopen hebben een uniek imago en een belangrijke plek in het centrum van Leiden.

Bioscopen Leiden zoekt per direct een

Teamleider

8 tot 32 uur per week

Wij zijn op zoek naar een teamleider met liefde voor film en een proactieve en positieve houding. Daarnaast is het belangrijk dat je graag met mensen werkt en dat je onze bezoekers gastgericht ontvangt. Als teamleider stuur je een klein team van zo’n 1 tot 4 collega’s aan en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers.

Je komt te werken in Trianon, Lido of Kijkhuis óf in meerdere van deze bioscopen. Je locatie zal in overleg worden bepaald en je eigen voorkeur is daarbij doorslaggevend. We verwachten dat je sowieso beschikbaar bent op de zaterdag, maar verder kun je in overleg met ons bepalen hoeveel vaste uren je wilt draaien.

Herken je je in bovengeschetst profiel en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Reageer dan direct door je c.v. samen met een korte motivatie te sturen naar Bob de Brabandere via bob@bioscopenleiden.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.