Amsterdams Kleinkunst Festival: Stagiair(e) Productie AKF Sonneveldprijs

Amsterdams Kleinkunst Festival in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Productie AKF Sonneveldprijs voor 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenJaarlijks organiseert het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) het concours om de AKF Sonneveldprijs. Het concours is een kweekvijver van talenten. Het AKF onderscheidt zich door het intensieve traject waarin nieuwe talenten openbare audities doen en begeleiding krijgen van professionals. Het festival staat hoog aangeschreven in Nederland en levert ieder jaar winnaars op die doorstromen naar het professionele werkveld.
Winnaars zijn onder meer Rosa da Silva, Yentl en de Boer, Van der Laan en Woe en Thomas Acda.

Het AKF is op zoek naar een stagiair die de voorrondes van de AKF Sonneveldprijs produceert. In samenwerking met de productieleider ben je verantwoordelijk voor de planning, contact met de artiesten, theaters, techniek, jury en plan je de masterclasses in. Je bent met de productieleider de spin in het web van de organisatie.

Stagiair(e) Productie AKF Sonneveldprijs

36 uur per week

Hou je van organiseren? Ben je communicatief sterk? Heb je zin om je in te zetten voor jonge artiesten? Schrijf je dan nu in! Stage lopen bij het AKF wordt door oud stagiaires ervaren als erg leuk en leerzaam. We werken in een klein team, waardoor de lijntjes kort zijn en je als stagiair veel verantwoordelijkheden hebt. Een stage bij het AKF is dé leerschool in de praktijk.

Periode
De stage duurt 7 maanden (van oktober 2022 tot en met april 2023). De periode is in overleg af te stemmen. De werkzaamheden vinden deels op ons kantoor plaats aan de Eerste Helmersstraat in Amsterdam Oud-West. Een deel van de werkzaamheden voer je thuis uit en in de verschillende theaters.

De werkdagen zijn:

  • Maandag tot en met donderdag tussen 09.30 en 17.30 uur waarvan maandag en woensdag op kantoor.
  • Daarnaast ben je tijdens de voorrondes beschikbaar in de avonden.

Wat bieden wij

  • Een dynamische werkomgeving waarin in informele sfeer hard gewerkt wordt aan de kwaliteit van een mooi artistiek product.
  • Toegang tot een breed netwerk in de theatersector.
  • Afwisselende werkdagen op kantoor en in het theater
  • Stagevergoeding is € 300,- per maand.

Heb je interesse?
Stuur dan een motivatiebrief en beknopte CV of introduceer jezelf met een kort filmpje. Kom jij ons team versterken?

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.