Vrije Academie: Docent Architectuur, Bouwkunst

De Vrije Academie in Amsterdam zoekt een Docent Architectuur, Bouwkunst voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-08-2022De Vrije Academie maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk. Met een groot team van professionele sprekers maakt de Vrije Academie het mogelijk om op een gedegen, plezierige manier met kunst & cultuur kennis te maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt dagelijks gezorgd voor een actueel, breed en origineel onderwijs aanbod in meer dan vijftig plaatsen in Nederland.

Het programma van de Vrije Academie bevat naast veel kunstgeschiedenis, ook geschiedenis, architectuur, muziek, fotografie, filosofie, biologie, mode en literatuur. Onze missie is wat dat betreft dan ook ruim: het leven van mensen, jong & oud, verrijken door op inspirerende en bijzondere wijze onderwijs aan te bieden op het gebied van kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis en wetenschap.

Lijkt het je leuk gemotiveerde volwassenen enthousiast te maken voor bouwkunst? Van de oudheid tot nu?

De Vrije Academie zoekt voor het volgende collegejaar docenten die op bevlogen wijze mensen kunnen vertellen over de geschiedenis van de bouwkunst.

Docent Architectuur, Bouwkunst

in overleg

Wat we zoeken?

  • Docenten die zelfstandig groepen kunnen begeleiden
  • Ervaring hebben in het geven van colleges aan volwassenen
  • Docenten die afgestudeerd zijn in kunst- of architectuurgeschiedenis
  • Het geven van eenmalige colleges of reeksen
  • Beschikbaarheid vanaf ca twee dagdelen per week
  • ZZP-ers

De Vrije Academie verzorgt jaarlijks vele colleges en lezingen over kunst en cultuur in heel Nederland. We zoeken vooral docenten die buiten de randstad wonen en aldaar lessen kunnen verzorgen. Ervaring is een pre, we werken uitsluitend met geregistreerde ZZP-ers en historici.

Ben jij de docent die we zoeken? We lezen graag je motivatie en cv, schrijf naar solliciteren@vrijeacademie.nl voor 15 augustus 2022.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.