Verkadefabriek: Medewerker Technische Dienst

Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch zoekt een Medewerker Technische Dienst voor 24-30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen


Hét culturele hart van Den Bosch

Theater, cabaret, muziek, film en eten en drinken. Festivals, kinderactiviteiten, debatten, presentaties; in de Verkadefabriek is altijd wat te doen. Het is een plek in de stad die elke dag toegankelijk is, voor iedereen.

Wij zijn per direct op zoek naar:

Medewerker Technische Dienst

24-30 uur per week

In een dynamische en levendige organisatie als de Verkadefabriek werken veel mensen. Soms alleen, soms in groepen, maar altijd in interactie met elkaar. De Technische Dienst is hierop geen uitzondering: het vormt samen met de Techniek de afdeling Techniek en Gebouw die zorgt voor het goed functioneren van alle technische- en gebouwinstallaties, een goede staat van het gebouw (publieksruimtes en kantoren) en de technische realisatie van alle activiteiten.

Wil jij je loopbaan een frisse draai geven door te werken in een creatieve, kunstzinnige omgeving? Dan ligt er in de Verkadefabriek een mooie kans voor je.

Jouw toekomstige werk
Als medewerker Technische Dienst bij de Verkadefabriek heb je een afwisselende baan. Zo zorg je voor kleine reparaties, los je storingen op waar mogelijk, verricht je ondersteunende ICT-werkzaamheden en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Je zorgt ervoor dat ruimtes klaarstaan voor activiteiten. Je geeft onze (verhuur)gasten een warme ontvangst en je zorgt voor de veiligheid en naleving van de voorschriften in openbare ruimtes en signaleert gebreken. Je werkzaamheden bevinden zich door de hele Verkadefabriek waardoor je het hele gebouw kent. Er is geen dag hetzelfde.

Dit ben jij
Je hebt twee rechterhanden en een ‘hands-on’ mentaliteit. Je werkt zelfstandig en staat voor de kwaliteit van je werk. Je hebt er plezier in om samen met je collega’s onze gasten en artiesten een goede tijd in de Verkadefabriek te geven.

Dit bieden wij jou
Bij de Verkadefabriek is geen dag hetzelfde. Er vinden aan de lopende band activiteiten plaats. Je komt te werken in een dynamische functie in een levendige organisatie met grote bezoekersaantallen en een groot, nieuw team collega’s. Een plek waar we elkaar stimuleren om je te blijven ontwikkelen. Het salaris is conform de CAO Nederlandse Podia binnen functieniveau 3.

Zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je sollicitatie – korte motivatie waarom je deze functie bij de Verkadefabriek zou willen vervullen en cv – naar sollicitaties@verkadefabriek.nl o.v.v. ‘medewerker Technische Dienst’. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Hans Struik, 073 6818155.

De Verkadefabriek wil een diverse en inclusieve organisatie zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Divers samengestelde teams waar iedereen ertoe doet, maken ons effectiever, creatiever en zorgen voor betere dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk een afspiegeling te zijn van de samenleving.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.