Triade: Gitaardocent

Triade in Den Helder zoekt een Gitaardocent voor 0,2 tot 0,4 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenTriade is hét centrum voor kunst, cultuur en educatie in Den Helder en omstreken. Een plek voor iedereen die graag bezig wil zijn met muziek, theater, dans, fotografie, multimedia en beeldende kunst. Triade is voor Den Helder, gemeente Schagen en Hollands Kroon ook dé organisatie voor ondersteuning bij het ontwikkelen van kunsteducatie in het primair en voortgezet onderwijs.

Wij zoeken per 1 september 2022 voor onze organisatie een

Gitaardocent

0,2 tot 0,4 fte

Ben jij een enthousiaste en creatieve gitaardocent die graag zijn kennis wil overbrengen op leerlingen van alle leeftijden en niveaus? Zoek je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als docent en werk je graag zelfstandig, maar ook in teamverband? Kijk jij verder dan de snaren en de fretten en geniet jij ervan om een leerling te laten ontdekken wat hem of haar raakt en/of wat hij of zij kan? Dan zoeken we jou!

Een snelle check

  • Je hebt een afgeronde conservatorium opleiding, een bachelor gitaar of bent gevorderd conservatoriumleerling.
  • Jouw pedagogische en didactische vaardigheden zijn uitstekend.
  • Je bent allround en beheerst diverse muziekstijlen
  • Je vindt het leuk om zowel individuele als groepslessen te geven. Binnen Triade stimuleren we samenspel enorm. Bandcoaching en het (bege)leiden van ensembles behoort dan ook tot het vaste takenpakket.
  • Je hebt ervaring in het maken van arrangementen.
  • Het organiseren van open dagen, concerten en projecten pak je graag op samen met je collega’s.

Arbeidsvoorwaarden
De functie wordt aangeboden voor de duur van twaalf maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingeschaald in schaal 8 van de CAO Kunsteducatie. De functie kan ook in opdracht worden uitgevoerd als zzp’er.

Solliciteren
Enthousiast? Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar Triade, ter attentie van Cees Dito, sollicitatie@triade-denhelder.nl. Bel voor specifieke informatie met Rachèlle Algra (Hoofd Bedrijfsvoering) op 06-28188811. Het geven van een voorbeeldles behoort tot de sollicitatieprocedure.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.