Studio de Bakkerij: Event- en Vrijwilligers Coördinator

Studio de Bakkerij in Rotterdam zoekt een Event- en Vrijwilligers Coördinator voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 19-08-2022Studio de Bakkerij is de culturele huiskamer van Rotterdam Noord. Wekelijks zijn er voorstellingen, films en kleine evenementen voor een divers publiek. Geen week is hetzelfde bij ons. Naast de eigen programmering hosten we ook events voor huurders. Vergaderingen, bruiloften, schoolmusicals, amateurgezelschappen, iedereen is welkom om onze ruimte te huren en in te zetten.

Studio de Bakkerij heeft een klein team van betaalde medewerkers dat wordt ondersteund door een groep vrijwilligers. Sommige vrijwilligers zijn er meerdere malen per week, andere weer maar 1 maal per maand.

Studio de Bakkerij zoekt een

Event- en Vrijwilligers Coördinator

0,8 fte

Studio de Bakkerij zoekt per 01-10-2022 (of eerder wanneer direct beschikbaar) een coördinator voor onze events en vrijwilligers.

De taken:

 • Je coördineert onze vrijwilligers. Je roostert hen in, werft nieuwe vrijwilligers en organiseert informatieve en feestelijke bijeenkomsten voor hen. Vanwege corona is het aantal vrijwilligers afgenomen. Je maakt een plan om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en voert deze uit;
 • Je coördineert de verhuur aanvragen. Je neemt deze in behandeling, laat potentiele huurders de ruimte zien en zorgt voor het offerte traject. Je stemt goed af met het team wat nodig is voor deze verhuringen en zorgt dat deze goed kunnen worden uitgevoerd. Je bent zelf ook aanwezig als gastvrouw bij verhuringen;
 • Minimaal twee keer per maand is iedereen uit het team host bij een voorstelling. Zo hou je feeling met het publiek, het programma en de vrijwilligers.

Wat wij zoeken:
We zoeken iemand die een warm hart heeft voor de dingen die Studio de Bakkerij doet. Jij begrijpt dat je in deze veranderende wereld flexibel moet zijn en je neemt mensen graag mee in veranderingen. Jij bent punctueel en kan goed overzicht houden. Daarnaast vind je het leuk om tijd te investeren in het werven van nieuwe contacten. Of dit nu huurders zijn of vrijwilligers of nieuw publiek wat er binnenkomt.

Je ziet het als een uitdaging iedereen op z’n gemak te laten voelen en tegelijkertijd wel heldere grenzen te stellen in wat mogelijk is en niet. We zoeken iemand die zowel in het team als zelfstandig goed kan opereren. Jij bent ook iemand die een gezinssituatie heeft die ruimte biedt om ook in avonduren en weekenden te werken.

Omdat we een klein team zijn wordt er een proactieve houding verwacht. Jij houdt ervan om zelf actie te ondernemen!

Wat wij bieden:

 • Een aanstelling voor 0,8 FTE op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met zicht op verlenging. De aanstelling is voor 0,8 FTE flexibel te verdelen over. Een deel van deze tijd thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • Een inspirerende werkplek waar contact met de omgeving belangrijk is. We zijn een betrokken klein team met ruimte voor persoonlijk contact. Vanuit iedere rol is er de mogelijkheid om mee te denken met de ontwikkeling van de programmering en organisatie;
 • Inschaling schaal 6 CAO Nederlandse Podia op basis van opleiding, ervaring en leeftijd;
 • Wij zijn aangesloten bij Pensioen Zorg en Welzijn;
 • Er is ruimte voor scholing en persoonlijke ontwikkeling. Hier maak je samen met je leidinggevende een plan voor;
 • Je mag als medewerker gratis voorstellingen en activiteiten bijwonen en een introducee meenemen;
 • We hebben meerdere malen per jaar teamuitjes die je mee organiseert.

Ons team
Studio de Bakkerij vindt diversiteit en inclusie erg belangrijk.
Verschillende achtergronden, afkomst, cultuur en LHBTIQ+ zijn welkom.

Op onze website kan je ons team vinden. Als jij bijdraagt aan de diversiteit van dit team nodigen we je zeer uit te solliciteren.

Stuur jouw sollicitatie (mail of filmpje of als je het ouderwets op postpapier wil doen, een brief) + een CV naar sollicitaties@studiodebakkerij.nl.

Doe dit uiterlijk 19 augustus. Je hoort 21 augustus of je uitgenodigd wordt voor een eerste gesprek.

De 1e ronde gesprekken vindt plaats op maandag 22 augustus tussen 14.00-17.00 uur en de 2e ronde gesprekken vindt plaats op donderdag 25 augustus tussen 10.00-12.00 uur. Graag vragen we je deze tijden vrij te houden. Wanneer je op deze momenten niet beschikbaar bent vragen we dit met het insturen van je sollicitatie te melden!

Voor overige vragen kun je bellen naar Samantha Volk op 06 388 807 84 of mailen naar samantha@studiodebakkerij.nl Van 01.08.22 t/m 14.08.22 is zij niet bereikbaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.