STRP: Stagiaires Festival 2023

STRP in Eindhoven zoekt Stagiaires Festival 2023 voor 3-5 dagen per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 13-09-2022STRP EN STRP FESTIVAL 2023 – THE ART OF LISTENING

STRP bestaat sinds 2006 en is uitgegroeid tot een van de grootste indoor festivals in Europa op het gebied van technologie en kunst. STRP wil een open, doorlopende en kritische dialoog opzetten tussen mens, technologie, samenleving en toekomst. STRP initieert, produceert en presenteert vernieuwende kunst en visies waarbij creatieve technologie een grote rol speelt, voor een internationaal en nieuwsgierig publiek. STRP Festival vindt plaats van 13 tot en met 16 april 2023.

Voor STRP Festival 2023 zoeken we stagiaires op drie verschillende functies: communicatie, productieassistent en crew coördinator.

Stagiaires Festival 2023

3-5 dagen per week

STAGE ASSISTENT PRODUCTIE STRP FESTIVAL
Voor STRP Festival 2023 loop jij stage op de afdeling productie. Je ondersteunt binnen deze afdeling de siteproduc-tie, artistproductie en beheersproductie. Tijdens de stage krijg je een aantal grote projecten waarin jij je kunt vastbijten zoals de routing en signing van het festival, maar ook veel diverse kleine taken. De dagelijkse aanstu-ring komt vanuit de beheersproducent.

STAGIAIR CREWCOORDINATIE
Als stagiair crewcoördinatie ben je verantwoordelijk voor de personele invulling van het festival door vrijwilligers. Samen met de crewcoördinator ga je aan de slag met de werving, selectie, planning, briefing en aansturing van vrijwilligers voor STRP Festival 2023. Tijdens deze meewerkstage krijg je een compleet beeld van het festival en de organisatie omdat je met alle afdelingen van het festival te maken hebt. Naast je dagelijkse werkzaamheden word je uitgedaagd om het beleid rondom crew verder uit te denken.

STAGE MARKETING & COMMUNICATIE STRP FESTIVAL
Als stagiair marketing en communicatie ondersteun je het vaste team en enthousiasmeer je de diverse STRP doelgroepen om het festival en de randprogrammering van STRP te bezoeken. Hiervoor verzamel en produceer je content, zoals teksten, foto’s en video’s, en weet deze op de juiste manier te communiceren. We zoeken een communicatief vaardige stagiair met affiniteit met marketing, communicatie, kunst en technologie, die weet hoe je verschillende social media slim gebruikt en een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal. DTP-ervaring is een pre.

Algemene info stages bij STRP

Profielschets voor stagiaires bij STRP
Wij vragen enthousiaste en zelfstandig werkende hbo/wo-stagiaires met passie voor festivals, cultuur en evenementen. Teamspelers met organisatietalent, een positieve werkhouding en een gezonde dosis stressbestendigheid. Bij voorkeur woonachtig in Eindhoven, rijbewijs B is een pre. Wij bieden een stageplek in een open en dynamische organisatie. Je krijgt goede begeleiding maar er is ook ruimte voor eigen initiatief.

Periode en duur
Het gaat om meewerkstages met een start per eind 2022 – begin 2023 voor ongeveer 5 maanden. De exacte beginperiode en de duur zijn bespreekbaar. Een langer lopende afstudeerstage behoort eventueel ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Mail een korte motivatiebrief en CV naar Ayla de Wit op vacatures@strp.nl. Op dit mailadres kun je ook terecht met je vragen, of bel naar 040-2367228.

STRP biedt:

  • Werken bij een internationaal georiënteerde en in de stad verankerde festivalorganisatie;
  • Een inspirerende plek in Eindhoven;
  • Een zelfstandige stage met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een divers takenpakket met de mogelijkheid zelfstandig (deel)projecten op te zetten;
  • Goede begeleiding;
  • Uitbreiding van je netwerk;
  • Een stagevergoeding van € 250 bij een 40-urige werkweek, bij een kortere werkweek naar rato.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.