Muziekschool Amsterdam: Muziekdocent Basiscursussen

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Muziekdocent Basiscursussen voor een nader overeen te komen aantal uren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: geenMuziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans om het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren duizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderd basisscholen en op de eigen locaties van de muziekschool.

Op dit moment zoeken we een groeps-muziekdocent die in september aan de slag wil gaan op één van onze locaties, onder meer voor de woensdag- en vrijdagmiddag.

Muziekdocent Basiscursussen

nog nader overeen te komen

Op de website van Muziekschool Amsterdam, is meer te lezen over de betreffende cursussen: Spelen met Muziek, Ontdek je Instrument, Muziekbende.

Jouw profiel

  • Je bent avontuurlijk, creatief, flexibel, betrouwbaar, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een programma gericht op muzikale vaardigheden, samenspel en plezier
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij kinderen
  • Je hebt aantoonbare ervaring met lesgeven aan groepen kinderen
  • Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium of een vergelijkbaar diploma
  • De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform CAO schaal 8.

Muziekschool Amsterdam streeft nadrukkelijk naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Interesse?
Solliciteren kan door het online sollicitatieformulier in te vullen.

We vragen je om naast je motivatiebrief en cv, ook een video te uploaden waarin je in circa 2 minuten een liedje of activiteit introduceert of voordoet aan een (denkbeeldig) groepje kleuters.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op www.muziekschoolamsterdam.nl vind je meer informatie over ons.