Productiehuis NOWHERE: Producent

Productiehuis NOWHERE in Amsterdam zoekt een Producent voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 22-08-2022NOWHERE is een productiehuis voor jonge Amsterdammers. De naam NOWHERE – ook te gebruiken als Now Here – refereert zowel aan de staat van onbestemdheid die voor jonge mensen zo kenmerkend is, als aan een nieuwe generatie die zijn plek opeist in de samenleving. We maken workshopprogramma’s, podiumproducties en scholenprojecten zowel in het eigen ‘huis’ in Amsterdam-Oost als op locatie. Daarnaast verhuren we betaalbare maakstudio’s, en begeleiden en faciliteren we jonge makers.

De inhoud van het programma en de inrichting van ons pand komt voort uit de vraag van jonge Amsterdammers zelf, met een focus op nieuwe kunstvormen die elders nog geen plek hebben. Uit die vraag kwam bijvoorbeeld ook het spoken word programma Poetry Circle voort, met inmiddels ‘circles’ in zeven steden in Nederland.

Productiehuis NOWHERE zoekt, in verband met ouderschapsverlof, per 1 oktober 2022 een

Producent

16 tot 24 uur per week, vier maanden, met intentie tot verlenging

Wat ga je doen?
Als producent bij NOWHERE produceer je samen met het programmateam (bestaande uit Programmaleider, Creatief Producent en Hoofd Educatie en Talentontwikkeling) het binnen- en buitenschoolse programma. Dit zijn creatieve workshops voor jongeren, scholenprojecten en podiumprogramma’s voor en door jonge Amsterdammers. Je staat dichtbij de doelgroep, hebt een voorliefde voor jonge uitingen en een neus voor wat leeft onder jongeren. Je hebt een uitvoerende rol in productie, planning, communicatie en administratie.

In eerste instantie is deze functie voor vier maanden, in verband met ouderschapsverlof. We zoeken iemand die in deze periode ons programmateam kan versterken. De nadruk ligt op de binnenschoolse educatieve projecten. De intentie is om dit bij goed functioneren te verlengen.

Wij zoeken iemand die:

 • Minimaal drie jaar ervaring heeft in de culturele sector/ kunsteducatie/ educatie.
 • Een oplossingsgerichte, flexibele en zelfstandige aanpakker is.
 • Programma’s kan coördineren, organiseren en produceren.
 • Evenementen vlekkeloos kan laten verlopen.
 • Programma’s kan vastleggen en documenteren.
 • Goed kan communiceren en een open, enthousiaste uitstraling heeft.
 • Kan je goed schrijven? Dat zien we als een pre!
 • Een onderwijsbevoegdheid is een pre.

Wij bieden:

 • Een dynamische werkplek met veel ruimte voor jouw talenten.
 • Klein, hecht en creatief team van jonge mensen met allerlei achtergronden.
 • Salaris van minimaal € 2.250,- en maximaal € 2.750,- op basis van een 36-urige werkweek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is deze functie op je lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief en cv naar sollicitatie@nowhere.nl vóór 22 augustus 2022 o.v.v. ‘Sollicitatie Producent NOWHERE’. Je kunt je sollicitatie richten aan Bart Merks, programmaleider van NOWHERE. Op 25 augustus 2022 hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken vinden plaats 29 en 30 augustus 2022.

Voor vragen of extra informatie kun je contact opnemen met Michel, Jona, Bart of Fatmata via telefoonnummer 020-463 69 12. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.nowhere.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.