Peitsman: Materiaal Coördinator

Peitsman in Rotterdam zoekt een Materiaal Coördinator voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPeitsman is totaalleverancier voor alle benodigde techniek rondom licht, geluid en video bij zakelijke en culturele evenementen, festivals en theaters. Met ruim 25 jaar ervaring en zo’n 30 ‘Peitsers’ in dienst, zijn wij uitgegroeid tot een grote, professionele en betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers. Peitsman is toonaangevend en ontwikkelt zich steeds verder. We werken vanuit vestigingen in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Als Peitsman staan we voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige apparatuur en diensten. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij zijn die kundige, betrouwbare, flexibele en gezellige mannen en vrouwen die werken met de nieuwste apparatuur en inzichten. Pas als de klant en de bezoeker “wow” zeggen, zijn wij tevreden.

Om ons centrale magazijn verder in goede banen te leiden zoeken we een

Materiaal Coördinator

40 uur per week

Als materiaal coördinator zorg je ervoor dat ons materiaal in topconditie blijft en dat de collectie altijd up-to-date is, wordt uitgebreid of geoptimaliseerd. Verder zorg je ervoor dat het juiste materiaal op het juiste moment op de juiste vestiging en/of project beschikbaar is, je kijkt hiervoor goed vooruit in de planning. Dit alles doe je in goede samenwerking met onze technische dienst, de projectleiders, de vestigingsleiders en de teamleiders magazijn. Jij bent de spin in het web voor een zo efficiënt en renderend mogelijke inzet van ons materiaal. Door jouw vooruitziende blik, kennis en overzicht halen we op een verantwoorde wijze het maximale uit ons materiaal. Je kijkt verder dan wat er al is, je bedenkt nieuwe werkwijzen en systemen en weet deze ook daadwerkelijk te implementeren. Tot slot vergeet je ook de administratieve afhandeling van het gehele proces niet.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt enige ervaring in een commerciële en resultaatgerichte omgeving, bij voorkeur in de evenementenbranche;
  • Je hebt een zelfstandige, secure en verantwoorde werkhouding;
  • Je hebt een goed gevoel voor aansturen en motiveren van collega’s;
  • Je bent in staat nieuwe werkwijzen en systemen op te zetten en te implementeren;
  • Je bent niet onder de indruk van strakke deadlines.

De arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je het volgende:

  • Afwisselend werk binnen een groeiende organisatie;
  • Een fijne werksfeer met gezellige collega’s;
  • Een 40-urige werkweek;
  • Een goed marktconform salaris tussen de €2100,00 en €3000,00 per maand.

Sluit deze functie aan bij jouw profiel en wil jij samen werken aan een nog beter Peitsman? Solliciteer dan via een e-mail naar solliciteren@peitsman.com ten name van Jesper Kassies. Vergeet niet je motivatie en CV toe te voegen zodat wij een zo compleet mogelijk beeld van je hebben.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.