Paleis Het Loo: Depotmedewerker

Paleis Het Loo in Apeldoorn zoekt een Depotmedewerker voor CC NL in Amersfoort voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPaleis Het Loo heeft, samen met het Nederlands Openluchtmuseum, het Rijksmuseum en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, de collectie ondergebracht in het Collectie Centrum Nederland (CC NL) in Amersfoort. Hier worden ongeveer een half miljoen objecten bewaard, variërend van schilderijen, meubels en toegepaste kunst tot historische rijtuigen en gereedschappen. Hiermee is het CC NL dé plek voor onderzoek, uitwisseling van expertise en bruikleen van topwerken.

Is de collectie bij jou in goede handen?

Depotmedewerker

36 uur per week

Wat ga je doen?
Als deel van het depotteam ben je verantwoordelijk voor het beheer en behoud van de collecties van de vier partners. Je regelt en voert interne transporten uit naar bijvoorbeeld de restauratieateliers en fotostudio. Je ontvangt en verwerkt binnenkomende objecten en bereidt objecten voor op externe transporten. Je verwerkt de verplaatsingen digitaal in het registratiesysteem. Je draagt zorg voor een schoon, net en toegankelijk depot.

Er wordt een groot beroep gedaan op zowel jouw fysieke gesteldheid als op je gevoel voor verantwoordelijkheid. Daarnaast natuurlijk op jouw kennis en ervaring om op de beste wijze het behoud en beheer uit te voeren en objecten te hanteren en verpakken. Je werkt zowel alleen als in een team nauwkeurig en kalm en bent zeer zorgvuldig.

Wij bieden
Een jaarcontract met vooruitzicht op een verlenging. Deze functie is fulltime, salaris max. € 2.951,- bruto op basis van 36 uur per week. Je krijgt ervaren en bevlogen collega’s binnen zowel het Depotteam in CC NL als het team Collectie in Apeldoorn, dat onderdeel uitmaakt van het cluster Kennis & Collectie.

Neem contact met ons op
Ben je enthousiast geworden, wil je meer weten of gewoon eens overleggen? Bel of app met Jorien Crusius, HR adviseur 06 20 18 59 18. Of bel met Saskia Minjon 055-5772400 (Teamleider Collectie). De eerste gespreksronde is medio augustus 2022.

Solliciteer direct en laat je gegevens achter samen met een korte motivatie.

Als je bij ons in dienst komt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag voor je aan. We gaan zorgvuldig met je gegevens om volgens AVG regels. Jouw gegevens worden maximaal 4 weken bewaard.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.