PACT Utrecht: Medewerker PR & Communicatie / Back office

PACT Utrecht in Utrecht zoekt een Medewerker PR & Communicatie / Back office voor ca. 20 uur per maand | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-08-2022PACT Utrecht is een kennisnetwerk van medewerkers van culturele instellingen in Utrecht dat met elkaar en binnen de eigen organisaties zoekt naar manieren om Diverser en Inclusiever (D&I) te worden. Dat doen we vanuit de overtuiging dat Utrecht gebaat is bij meer contact tussen verschillende mensen, meer eigenaarschap van diverse groepen en een gedeelde cultuurbeleving. Hierbij delen we enerzijds kennis en werken we aan zeven afspraken die we op dit gebied bij de start van PACT gezamenlijk hebben gemaakt. Tegelijkertijd werken we samen met een poule aan betrokken Utrechters die tot de doelgroepen behoren (Critical Friends) aan het vergroten van hun invloed en zichtbaarheid door te luisteren naar hun feedback, input en vaak niet gehoorde meningen. De betrokkenheid van medewerkers uit de culturele sector op basis van hun intrinsieke motivatie verandert zichtbaar het debat over inclusie en diversiteit in de sector en leidt, in samenwerking met de Critical Friends, direct tot kleine en grotere veranderingen.

Medewerker PR & Communicatie / Back office

ca. 20 uur per maand

Wie helpt ons de zichtbaarheid van het PACT Utrecht netwerk te vergroten en onze communicatie te ondersteunen?

  • op socials
  • in persberichten
  • in nieuwsbrieven voor het netwerk
  • door de site actueel te houden

De PR & communicatie van PACT kunnen een boost gebruiken!

We willen dit graag combineren met een aantal back office taken. Zo ben je goed op de hoogte van wat er speelt en ben je veel meer bij de dagelijkse gang van zaken betrokken.

Voor de back office gaat het vooral om de mail bijhouden, beantwoorden wat kan en doorsturen wat moet. Je werkt daarbij samen met de coördinator van PACT en de coördinator van de Critical Friends.

In totaal gaat het om ca. 20 uur per maand, op ZZP-basis. Het uurtarief voor deze functie is 35,- ex BTW. Het fijnste is het als je die uren een beetje leuk over de weekdagen kunt verdelen.

Ben of ken jij de persoon die we zoeken?
Versterk jij het doel van ons netwerk met jouw achtergrond, kennis en ervaring?
Stuur je motivatie en CV voor 15 augustus 2022 naar samen@pactutrecht.nl o.v.v. ‘sollicitatie’.

Wil je eerst nog wat meer informatie?
Mail naar samen@pactutrecht.nl t.a.v. Lucine Schipper, projectleider.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.