Nieuw Vocaal Amsterdam (NVA): Producent

Nieuw Vocaal Amsterdam (NVA) in Amsterdam zoekt een Producent voor 24 uur (42 weken per jaar) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-08-2022Nieuw Vocaal Amsterdam heeft tot doel om alle kinderen en jongeren die dat graag willen, ongeacht talent, ervaring en financiële draagkracht, muziek te kunnen laten maken. Daarmee wil NVA een bijdrage leveren aan hun cognitieve, creatieve en sociale ontwikkeling. Wij doen dat onder meer door middel van het aanbieden van een klassieke zangopleiding met als specialisatie opera, voor kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar. Bij NVA zingen 330 jongens en meisjes uit Amsterdam en wijde omtrek in één van onze opleidings-, concert- of talentenkoren. NVA speelt, samen met haar partners Nationale Opera & Ballet, Leerorkest Nederland, Cappella Amsterdam, Amsterdam international Community School (AICS) en Muziekschool Amsterdam, een belangrijke rol in de verbreding en professionalisering van de (inter)nationale kinderkoor-sector.

Per 5 september 2022 zijn wij op zoek naar een

Producent

24 uur (42 weken per jaar)

De functie
Als producent ben je verantwoordelijk voor het opzetten en voorbereiden van onze projecten, en voor de uitvoering ervan. Je werkt onder de dagelijkse leiding van onze artistiek directeur, in nauwe coördinatie met de office manager, het dirigenten-team en met de partners van NVA, aan alle praktische zaken die voor een goed verloop van een productie noodzakelijk zijn. Rondom de interne producties organiseer je de kostuums, decors en rekwisieten. Hierbij wordt door jou een team van vrijwilligers aangestuurd. Je bent zowel producent van onze zangopleiding voor kinderen en jongeren (onderwijs) als voor de producties waaraan dezelfde koorleden meewerken in een professionele setting (podium). Je werkt vooral op onze hoofdlocatie Bachstraat 5, maar ook op locatie bij De Nationale Opera of op repetitie- en concertlocaties in de stad en elders in het land.

Over jou:

  • Je hebt een ruime ervaring in het organiseren en produceren, liefst in de klassieke muziekwereld;
  • Je vindt plezier in zowel het contact met professionele partners als onze jonge leerlingen;
  • Je werkt graag schema’s uit achter de computer, maar haalt net zo graag de kostuums en decors uit de berging;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken in een organisatie waar tegelijkertijd met elkaar met strakke routines wordt gewerkt;
  • Je bent systematisch en geordend en kunt goed overzicht houden over complexe draaiboeken en soms volle todo-lijstjes;
  • Je vindt het fijn om nauw samen te werken binnen een jong en enthousiast team.

Wij vragen
Het werk van onze producent vraagt een flinke portie flexibiliteit in uren-inzet. Je uren worden verdeeld tussen werk op kantoor (per week drie dagen van zes uur, in overleg) en onregelmatig op locatie tijdens concerten. Dat betekent ook weekend en avondwerk (gemiddeld 6 uur per week). Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels, bent in bezit van je rijbewijs en hebt de beschikking over een auto.

Wij bieden
Nieuw Vocaal Amsterdam verzorgt muziekeducatie voor kinderen en jongeren op een in Nederland unieke manier. Onze fijne, lichte kantoren en leslokalen bevinden zich in een prachtig monumentaal gebouw in Amsterdam Zuid, bij het AICS, in Zuidoost en in Noord. Daarnaast ben je rondom onze operaprojecten vaak aan het werk op locatie bij Nationale Opera & Ballet in het Muziektheater. Onze uitvoeringen vinden plaats onder de meest professionele omstandigheden en met de beste partners. Ons office/productie-team werkt op basis van een arbeidsovereenkomst. We bieden allereerst een overeenkomst van een jaar; na die periode kan een overeenkomst voor langere tijd volgen. Op termijn is uitbreiding van uren een optie. Het geboden salaris is conform de salarisschalen in de CAO Kunsteducatie en bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, bruto minimaal € 2.913 en maximaal € 4.405 op basis van een fulltime overeenkomst (36 uur).

Stuur je motivatie en cv uiterlijk 12 augustus 2022 per mail aan sollicitatie@nieuwvocaalamsterdam.nl. Gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 22 augustus. Voor meer informatie bel je met zakelijk directeur Marco van de Klundert: 06 21503480.

NVA onderschrijft de Governance Code Cultuur, de Fair Practice Code en de Code Diversiteit & Inclusie. NVA streeft naar een evenwichtige vertegenwoordiging uit verschillende gemeenschappen, leeftijdsgroepen en gender.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.