Nationale Opera & Ballet: Medewerker Planning

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Medewerker Planning voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 15-08-2022Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het toneel. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Het is onze missie om het leven van zoveel mogelijk mensen te verrijken met de verwondering, schoonheid en betekenis van opera en ballet. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken per direct een

Medewerker Planning

16-24 uur per week

Wie wij zoeken
De afdeling management support techniek (MST), bestaande uit vijf medewerkers, zoekt per direct een medewerker planning die het leuk vind om in een dynamische omgeving te werken waarbij ad-hoc-zaken aan de orde van de dag zijn. Je bent communicatief vaardig, kunt goed zelfstandig werken, bent accuraat, kan prioriteiten stellen en vanzelfsprekend weet je op de juiste manier om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Wat ga jij doen
Als medewerker planning ben jij, samen met jou collega’s, verantwoordelijk voor de roosters van onze collega’s. Jij signaleert tijdig eventuele knelpunten in de planning, daarbij ben jij alert op onder andere de bepalingen rondom arbeidstijden in de cao en eventuele individuele afspraken van medewerkers.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het controleren en afronden van de vierwekelijkse roosters en eventuele tegenstrijdigheden signaleren en bespreken met de planners;
  • uitdagingen ten aanzien van planningen oplossen en/of voorstellen aandragen rekening houdend met de kaders vanuit de arbeidstijdenweten, onze cao, individuele contracten en afspraken met de leidinggevenden;
  • controleren van werkuren en verlofrechten;
  • aanleveren van data bij de afdeling financiën en control;
  • in deze rol ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over roostering, urenregistratie en verlof;
  • doordat onze organisatie in ontwikkeling is vinden wij belangrijk dat jij kunt meehelpen aan het verbeteren van ons roosterprogramma ERP.

Over jou
Je bent een prettige collega, gericht op samenwerking. Je beschikt over ten minste een mbo/hbo werk- en denkniveau en je hebt ervaring in een soortgelijke ondersteunende functie. Het is belangrijk dat je stressbestendig bent en jij je probleemoplossend opstelt, bovendien ben je gewend om proactief en secuur te werken. Je kunt goed plannen en organiseren en bent goed in het behouden van overzicht en voortgangsbewaking. Herken jij je in deze omschrijving? We moedigen je aan vooral te reageren. Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusie. Vacatures staan open voor iedereen.

Wat wij bieden

  • een tijdelijk contract via Tentoo voor in elk geval een periode van zes maanden met intentie tot verlenging;
  • per week wisselende werktijden volgens een regelmatig rooster;
  • het uurloon is afhankelijk van leeftijd en ervaring en bedraagt minimaal € 14.21 bruto per uur;
  • verloning gaat via Tentoo, waar je kunt kiezen voor uitbetaling per week of maand.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Solliciteer voor 15 augustus via onderstaande sollicitatiebutton. De eerste gesprekken vinden halverwege augustus plaats.

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Jolanda Müller via j.muller@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Susan van der Meulen, adviseur HR via s.vdmeulen@operaballet.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.