Muziekschool Amsterdam: Docent Viool

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Docent Viool voor een nader te bepalen aantal uren | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-08-2022Muziekschool Amsterdam biedt alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans om het plezier van (samen) muziek maken te ervaren. Ieder jaar leren duizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderd basisscholen en op de eigen locaties van de muziekschool. Voor onze locatie Osdorp zoeken we een viooldocent die meteen na de zomervakantie aan de slag gaat met als vaste lesdag dinsdag.

Met spoed gezocht: viooldocent

Docent Viool

een nader te bepalen aantal uren

Voor onze locatie Osdorp zoeken we een viooldocent die meteen na de zomervakantie aan de slag gaat met als vaste lesdag dinsdag.

Jouw profiel:

  • Je bent avontuurlijk, creatief, flexibel, betrouwbaar, ondernemend, teamspeler, klantgericht en staat voor hoge kwaliteit;
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid voor de invulling en uitvoering van een programma gericht op muzikale vaardigheden, samenspel en plezier;
  • Je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij kinderen;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met lesgeven aan groepen kinderen;
  • Je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs;
  • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium of een vergelijkbaar diploma;
  • De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform CAO schaal 8.

Muziekschool Amsterdam streeft nadrukkelijk naar een samenstelling van het personeel die de diversiteit van de samenleving weerspiegelt en inclusie actief bevordert. Iedereen die denkt daar een bijdrage aan te kunnen leveren wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Interesse?
Op muziekschoolamsterdam.nl vind je meer informatie over Muziekschool Amsterdam. Om te solliciteren kun je een e-mail sturen ter attentie van angenieta.de.bie@muziekschoolamsterdam.nl.

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag z.s.m. en uiterlijk 24 augustus 2022. Gesprekken vinden plaats op maandagochtend 29 augustus.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.