Muzelinck, Centrum voor de Kunsten: Docent Trombone / Groot Koper

Muzelinck, Centrum voor de Kunsten in Oss zoekt een Docent Trombone / Groot Koper voor 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-09-2022De afgelopen jaren heeft Muzelinck zich ontwikkeld tot een maatschappelijk gedreven culturele organisatie. De kern bestaat voor ons uit de stimulering van cultuur en het leggen van verbindingen tussen cultuur en andere domeinen. We ontwikkelen programma’s vanuit behoefte en geven hierbij gevraagd en ongevraagd advies. We zijn voorlichter en organiseren daar waar we aanvullend kunnen zijn. We geloven in de kracht van Kunst en Cultuur, dat via onze vakkrachten, specialisten en kunstenaars vorm krijgt.

We halen vragen op uit de samenleving, vertalen deze samen met betrokkenen in programmalijnen en geven dit vervolgens terug aan opdrachtgevers en maatschappelijke partners: Muzelinck bouwt bruggen in Cultuur.

Voor onze afdeling muziekeducatie zoeken wij per 12 september een

Docent Trombone / Groot Koper

2 uur per week

Als docent geef je met groot enthousiasme inhoud aan de lessen aan zowel kinderen als volwassenen. Je verzorgt de voorbereiding en uitvoering van de lessen. Naast de reguliere lessen verzorg je op het vakgebied workshops en kan je worden ingezet voor projecten. Je bent flexibel en bereid tot samenwerking met collega’s. Je bent creatief ingesteld en levert een proactieve bijdrage aan het ontwikkelen van methodieken en producten.

Wat vragen wij?
Je beschikt over:

  • een passende vakinhoudelijke opleiding op hbo-niveau;
  • een klant- en resultaatgerichte instelling;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • didactische kennis en vaardigheden

Je bent:

  • zelfstandig ingesteld en neemt verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst op basis van zzp of een dienstverband (nader te bepalen in goed overleg).
  • Je wordt opgenomen in ons netwerk van kunstdocenten.
  • Muzelinck werkt met Code Cultural Governance, Fair Practice Code en Code Diversiteit & Inclusie.

Reageren?
Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met: Annelies van Helden (manager cultuureducatie en -participatie), tel: 0412 – 623 727 (vanaf 29 augustus weer bereikbaar). Schriftelijke reacties (inclusief motivatie en curriculum vitae) richten aan: Muzelinck, t.a.v. A. van Helden, e-mail: annelies.vanhelden@muzelinck.nl.

Reageren is mogelijk tot uiterlijk: 1 september 2022.

Voldoe je niet aan alle eisen maar denk je dat jij mogelijk toch de persoon bent die wij zoeken? Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.