Musis & Stadstheater Arnhem: Hoofd Marketing

Musis & Stadstheater Arnhem in Arnhem zoekt een Hoofd Marketing voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenMusis & Stadstheater Arnhem is het huis voor de podiumkunsten en het culturele hart van Arnhem.

Concertzaal en theater. Met bijna 3000 stoelen, verdeeld over vier zalen, zijn we aanjager van cultuur in Arnhem en omgeving. Jaarlijks stappen circa 175.000 gasten bij ons over de drempel. Per jaar vinden er ruim 450 concerten, voorstellingen en evenementen plaats op de twee locaties. We bieden klassiek én pop, daarnaast is Musis hét decor voor congressen, bedrijfsfeesten, vergaderingen en productpresentaties. In het Stadstheater programmeren we theater, dans en cabaret. Het theater sluit in het najaar van 2023 voor een omvangrijke renovatie. De komende jaren programmeren we daarom in Musis en op andere locaties in de stad.

Wij zijn op zoek naar een

Hoofd Marketing

36 uur per week

Wat ga je doen?
Je bent eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de marketingafdeling. Je positioneert het merk Musis & Stadstheater en focust op de verkoop van tickets. Dat doe je door nieuwe en bestaande publieksgroepen aan Musis & Stadstheater te binden. Je voert marketing voor alle voorstellingen, concerten en zakelijke evenementen bij Musis & Stadstheater.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een verbinder die ruime ervaring heeft met het opstellen en uitvoeren van strategische marketingplannen. Ook heb je ervaring met datagedreven marketing en met het aansturen van en enthousiasmeren van een team van circa 6 medewerkers. Je krijgt energie van het ontwikkelen van een merk- en marketingstrategie en het geeft je voldoening om die ook uit te voeren. Je vindt het belangrijk om de banden met onze partners in de stad te versterken. Dat je creatief, rijk aan ideeën bent en graag out-of-the-box denkt, spreekt vanzelf. Je bent een snelle denker, stressbestendig en schrikt niet van stevige deadlines.

Waar kom je terecht?
Je werkplek is in het hart van onze organisatie: in het Stadstheater, met uitzicht op Musis. Musis & Stadstheater is een informele en inclusieve organisatie met een menselijke benadering. Er wordt hard gewerkt en er is tegelijkertijd interesse in elkaar, er zijn personeelsborrels en gezamenlijke lunches.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een boeiende en afwisselende functie in een levendige omgeving. Je krijgt een aanstelling voor een jaar, met de intentie om daarna de samenwerking voort te zetten. Het salaris is conform de cao Nederlandse Podia (schaal 9).

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan je cv en een motivatiebrief naar: vacature@musisenstadstheater.nl onder vermelding van de functie waarop je solliciteert.

Voor vragen kun je terecht bij Anneke Jenniskens, Adjunct directeur, via bovengenoemd mailadres.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.