Ministerie van Defensie: Dirigent

Het Ministerie van Defensie in Ermelo zoekt een Dirigent voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 21-08-2022De Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ (RF GGJ) met standplaats Ermelo, is één van de twee fulltime beroepsfanfareorkesten van de Koninklijke Landmacht. Dit professionele orkest bestaat uit 22 musici. Het orkest speelt diverse muziekstijlen en heeft een koperkwintet. Er worden optredens verzorgd in zowel binnen- als buitenland.

De primaire taak van de RF GGJ is het opluisteren van militaire ceremonies. Daarnaast worden er concerten gegeven (waaronder educatie-concerten), wordt deelgenomen aan taptoes en medewerking verleend aan diverse evenementen.

Op dit moment heeft de RF GGJ een vacature voor de functie van:

Dirigent (m/v/x)

1 fte

Functie-eisen

  • U bent een ervaren, allround HaFaBra-dirigent met affiniteit voor diverse stijlen muziek en beschikt over minimaal het diploma Bachelor HaFaBra-directie.
  • U heeft ervaring met het instrumenteren en arrangeren.
  • U heeft de Nederlandse nationaliteit en bent bereid een specialistische militaire basisopleiding te volgen.

Defensie biedt

  • Een aanstelling als beroepsmilitair in de rang van kapitein met een functieduur van vier tot acht jaar met een proefperiode van zes maanden.
  • Een veelzijdige baan met veel afwisseling.

De eerste selectie gebeurt op basis van uw ingezonden reactie. Daarna volgt een sollicitatiegesprek, praktische auditerende, medische keuring en psychologisch onderzoek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Solliciteren
Voor algemene informatie kunt u, per e-mail, contact opnemen met de commandant Militaire Muziek Commando Landstrijdkrachten (MM CLAS), majoor P.H.W. Kusters: phw.kusters@mindef.nl.

Uw sollicitatiebrief met cv dient vóór 22 augustus 2022 per e-mail bij de commandant MM CLAS binnen te zijn om meegenomen te kunnen worden in de sollicitatieprocedure.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.