Merleyn: Technicus Dance

Merleyn in Nijmegen zoekt een Technicus Dance voor 6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Oproepkracht | Sluitingsdatum: 30-08-2022Merleyn brengt als poppodium een gevarieerd programma van (live) muziek in de binnenstad. Bij ‘het kleine broertje van Doornroosje’ komt het totale palet van kleinere, opkomende (inter)nationale artiesten aan bod. Net als de popmuziek zelf is Merleyn constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Merleyn heeft kwaliteit, professionaliteit en respect hoog in het vaandel en er heerst een open en informele werksfeer. Liefde voor muziek is de grote gemene deler. We Do Music!

Merleyn zoekt een:

Technicus Dance

6 uur per week (2 tot 4 diensten per maand)

Als technicus dance voer je alle voorkomende licht- en geluidstechniekwerkzaamheden rondom dance-events en projecten uit. Het zwaartepunt ligt op het draaien van diensten voor lichttechniek. Je werkt veelal evenementgebonden en dus in de avond- en nachturen. Je wordt aangestuurd door de coördinator techniek van Merleyn. Tijdens producties werk je nauw samen met de stagemanager en eventuele andere technici.

Vind jij het leuk om met organisaties en artiesten mee te denken en een superevenement neer te zetten? Ben jij toe aan een nieuwe dynamische functie in een klein poppodium met een afwisselend en divers programma? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over:

 • liefde voor muziek;
 • mbo-werk- en -denkniveau;
 • werkervaring als lichttechnicus;
 • een bhv-certificaat of bereid is deze te halen.

En daarbij:

 • graag in een team werkt en zich aanpast aan de verschillende producties;
 • creatief is en zich graag blijft ontwikkelen;
 • de wensen van artiesten en organisaties vooropstelt en producties zo goed mogelijk neerzet;
 • goed kan communiceren, zowel in Nederlands als Engels;
 • initiatief neemt, het werk ziet liggen maar ook de protocollen en instructies opvolgt;
 • woont in de (omgeving van) Nijmegen.

Wij bieden:

 • een prettige werkplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: “We Do Music”;
 • bij een poppodium passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot shows;
 • een aanstelling middels een oproep-overeenkomst of als freelancer, met een salaris conform de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals (cao-NPF).

Vergoeding voor freelancers is op basis van de cao, vermeerderd met een opslagpercentage van 60%.

Doornroosje onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van haar publiek en daarmee de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met cv kunnen uiterlijk tot en met 30 augustus 2022 gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl o.v.v. Vacature Technicus Dance Merleyn; bij ontvangst sturen wij een ontvangstbevestiging.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 september 2022 in Doornroosje, Stationsplein 11a, 6512 AB Nijmegen. Voor meer informatie kan je kijken op www.doornroosje.nl of bellen met 024-355 42 43.

Zonder motivatiebrief wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.