Merleyn: Lichttechnicus

Merleyn in Nijmegen zoekt een Lichttechnicus voor 4 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: 30-08-2022Merleyn brengt als poppodium een gevarieerd programma van (live) muziek in de binnenstad. Bij ‘het kleine broertje van Doornroosje’ komt het totale palet van kleinere, opkomende (inter)nationale artiesten aan bod. Net als de popmuziek zelf is Merleyn constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Merleyn heeft kwaliteit, professionaliteit en respect hoog in het vaandel en er heerst een open en informele werksfeer. Liefde voor muziek is de grote gemene deler. We Do Music!

Merleyn zoekt een:

Lichttechnicus

4 uur per week (2 diensten per maand)

Als lichttechnicus voer je alle voorkomende lichttechniekwerkzaamheden rondom concerten, dance-events en projecten uit. Je werkt veelal evenementgebonden en dus in de avond- en nachturen. Je wordt aangestuurd door de coördinator techniek van Merleyn. Tijdens producties werk je nauw samen met de stagemanager en eventuele andere technici.

Het betreft een vrijwillige functie waarbij je ontzettend veel kan leren. Je hoeft dus geen ervaring te hebben, maar affiniteit met (podium)licht en de culturele sector is wel belangrijk. Vind jij het leuk om met organisaties en artiesten mee te denken en een supershow of –evenement neer te zetten? Wil je ervaren hoe het is om achter de schermen van een concert of dance-event te werken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • liefde voor muziek heeft;
  • affiniteit met (podium)licht heeft;
  • graag in een team werkt en zich aanpast aan de verschillende producties;
  • creatief is en zich graag blijft ontwikkelen;
  • goed kan communiceren, zowel in Nederlands als Engels;
  • in de (omgeving van) Nijmegen woont.

Wij bieden:

  • een prettige leerplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: “We Do Music”;
  • bij een poppodium passende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals toegang tot shows.

Doornroosje onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en streeft ernaar om als organisatie een afspiegeling van haar publiek en daarmee de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met cv kunnen uiterlijk tot en met 30 augustus 2022 gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl o.v.v. Vacature Lichttechnicus Merleyn; bij ontvangst sturen wij een ontvangstbevestiging.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 7 september 2022 in Doornroosje, Stationsplein 11a, 6512 AB Nijmegen. Voor meer informatie kan je kijken op www.doornroosje.nl of bellen met 024-355 42 43.

Zonder motivatiebrief wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.