Meervaart: Directie-assistent

De Meervaart in Amsterdam zoekt een Directie-assistent voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 28-08-2022De Meervaart is hét allround theater van Amsterdam en cultureel knooppunt waar publiek en makers met uiteenlopende achtergronden, smaakvoorkeuren en ambities met elkaar in contact komen. Het is een instelling die de buurt, de stad en de wijdere wereld met elkaar verbindt. Dit doet de Meervaart als podium, als broedkamer van talent, als centrum voor vrijetijdsbesteding, als plek voor sociaal-artistieke projecten en als kenniscentrum voor grootstedelijke podiumkunst. Daarnaast zijn wij een gewilde locatie voor zakelijke evenementen en congressen.

Wij zoeken per direct een enthousiaste sociale, efficiënte en zelfstandig werkende

Directie-assistent

0,8 fte (28,8 uur per week)

Als directie-assistent ondersteun je directie, management team en Raad van Toezicht en ben je de spin in het web binnen de Meervaart. In deze veelzijdige functie organiseer en notuleer je overleggen voor MT en RvT, maar ondersteun je ook op het gebied van human resource management en personeelszaken.

Wij zoeken:
Een enthousiaste en zelfstandig werkende assistent die houdt van structuur en overzicht, die zelfstandig secretariële werkzaamheden verricht en ondersteunt op het gebied van personeelszaken. Een nieuwe Meervaart collega die sociaal en communicatief sterk is en bovendien proactief en assertief. Uiteraard heb je een gastvrije houding die helemaal past bij ons hartelijke Amsterdamse theater.

Doel van de functie

 • Het verrichten van secretariële activiteiten voor raad van toezicht, directie en managementteam
 • Deels ondersteunen van directie op gebied van human resource management, werving en selectie en personeelszaken
 • Het ontvangen en begeleiden van gasten van de directie en bewaken van de afspraaktijd
 • Het verzorgen van het directie- en personeelsarchief
 • Het beheren van de mailbox van de algemeen directeur-bestuurder

Functievereisten:
Opleiding en kennisniveau

 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Ervaring of opleiding op het gebied van hrm en werving en selectie van nieuwe medewerkers
 • Ervaring in of opleiding voor een middelmanagement functie
 • Ervaring in of opleiding voor het voeren van een personeelsadministratie
 • Ervaring met of interesse voor digitale hr-systemen

Specifieke functiekenmerken

 • Zelfstandig werkend
 • Beheren en bewaken van de agenda van beide directeuren
 • Integriteit bij de verwerking van vertrouwelijke gegevens en informatie
 • Communicatief sterk en luisterend oor voor personeel
 • Analytisch sterk
 • Stressbestendig
 • Ordelijk, nauwkeurig en efficiënt
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bekendheid met relevante computerprogramma’s zoals Word, Excel, Outlook etc.
 • Goede gastvrouw of gastheer en aanspreekpunt voor de Raad van Toezicht
 • Bereid om af en toe ook ’s avonds te werken, bijvoorbeeld bij het notuleren van vergaderingen

Plaats in de organisatie

 • De directie-assistent is verantwoording verschuldigd aan de directie

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie bij een uniek en grootstedelijk Amsterdams theater in stadsdeel Nieuw-West (Osdorp). Beloning in schaal 8 van de cao Sociaal Werk. Met een brutosalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring plus 17,1% Individueel Keuze Budget (o/a vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Daarnaast kun je ook zelf voorstellingen of andere activiteiten bijwonen in de Meervaart en bouw je loopbaanbudget op, om in te zetten voor persoonlijke leerdoelen of jouw duurzame inzetbaarheid.

De functie betreft een aanstelling voor 4 dagen per week (0,8 fte/ 28,8 uur) voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Geïnteresseerden worden uitgenodigd een sollicitatiebrief met motivatie en cv op te sturen naar secretariaat@meervaart.nl. Solliciteren kan tot en met 28 augustus 2022. Gesprekken vinden plaats tussen 29 augustus en 2 september bij voorkeur in de Meervaart, maar kan desgewenst ook online via Zoom. Voor vragen over de functie neem je contact op met Pieter Jan Willems (zakelijk directeur) via pjwillems@meervaart.nl of 020-4107712.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.