Laaktheater: Technicus

Laaktheater in Den Haag zoekt een Technicus voor 24 à 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 17-08-2022Laaktheater is het theater van stadsdeel Laak, Den Haag. Ons theater is een plek in de wijk waar verbeelding een kans krijgt, waar je je even in een andere wereld waant of de eigen wereld door andere ogen kunt bekijken. Door bewoners en groepen actief bij Laaktheater te betrekken, verzekeren we ons ervan dat die verbeelding van iedereen kan worden. Vraaggericht programmeren, community arts en cultuureducatie zijn onze belangrijkste pijlers. We werken zowel in het theater als in de wijk. Ook zijn we één van de acht Haagse cultuurankers: een plek die kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk maakt.

De technicus is verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de verschillende programma’s. Dit zowel in eigen huis Laaktheater als op locatie in Laak. Het feit dat wij vraaggericht programmeren maakt dat wij anders werken dan de meeste theaters. Wij programmeren in samenwerking met bewoners en organisaties in Laak. Dit heeft ook invloed op de manier van werken voor onze technicus. Je hebt bij deze programma’s behalve met onze programmamedewerkers ook contact met onze bewoners en partners waar wij mee samenwerken. En het heeft invloed op onze programmering omdat deze net zo divers is als de samenstelling van Laak. Het geeft veel afwisseling in het werken maar vraagt ook om een zekere mate van flexibiliteit en het leuk vinden om met veel verschillende publieksgroepen te werken.

Technicus

24 à 40 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden

 • Het zelfstandig draaien van programma’s en verhuringen.
 • Het fungeren als technisch contactpersoon voor de gastprogrammeurs bij voorbereiding en uitvoering.
 • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van en bij de opbouw van licht, geluid en decor voor de verschillende programma’s en verhuur.
 • Affiniteit en ervaring in het maken en uitvoeren van lichtplannen.
 • Affiniteit en ervaring in het mixen van livemuziek.
 • Onderhoud van apparatuur en infrastructuur.
 • Je legt verantwoording af aan het hoofd Bedrijfsvoering.

Wij vragen

 • Een goed werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Affiniteit met onze manier van werken en de diversiteit aan publieksgroepen.
 • Enthousiaste en dienstverlenende instelling.
 • Bereidheid om vaak in de avonduren en het weekend te werken.
 • Zelfstandig werken, maar ook goed functioneren in teamverband.

Wij bieden

 • Een brutosalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.315 & € 3.436 per maand, 25 vakantiedagen op jaarbasis en een pensioenregeling (genoemde salaris & vakantiedagen zijn op basis van 40 uur per week).
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Een fijne werkplek. Een intiem theater, betrokken bij stadsdeel Laak in Den Haag, met veel mogelijkheden en een leuk team.

Meer informatie of reageren?
Geïnteresseerden wordt gevraagd een korte motivatiebrief te schrijven met daarbij een CV. Voor meer informatie over de organisatie en de functie kan je, alleen per mail, contact opnemen met Ricky Middendorp – directie@laaktheater.nl. Reageren kan tot en met woensdag 17 augustus 2022 via info@laaktheater.nl. De gesprekken vinden plaats op maandag 22 en dinsdag 23 augustus 2022.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.