Kunst en Cultuur Brielle: Medewerker Office & Communicatie

Kunst en Cultuur Brielle in Brielle zoekt een Medewerker Office & Communicatie voor 24 tot 30 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-08-2022Kunst en Cultuur Brielle (KCB) staat centraal in het culturele leven van Brielle (vanaf 1 januari 2023 van Voorne aan Zee): een organisatie die op alle fronten op de BRES staat voor cultuur. Wij geloven dat cultuur en kunst behoren bij de kernwaarden van ons bestaan en dragen zorg voor een goed theateraanbod, cultuurparticipatie en cultuureducatie-aanbod in Brielle en omgeving. Zo programmeren wij het podium van de stad (BREStheater) en de stad als podium (met evenementen), ontwikkelen en faciliteren we cultuureducatie op school, ondersteunen we lokale (amateur)makers en culturele organisaties met praktische raad en daad en geven we een cultuuragenda uit.

Medewerker Office & Communicatie

24 tot 30 uur per week

Wat ga jij doen?
Je vormt de verbindende factor tussen al onze activiteiten en bent actief op alle onderdelen. Zo voer je in- en externe communicatie van Kunst & Cultuur Brielle uit zoals mailingen vanuit BREStheater, verschillende nieuwsbrieven (Kunst en cultuur Brielle, nieuwsbrief cultuurmakers, BREStheater) maar ondersteun je ook de communicatie in het team en naar onze vrijwilligers. Je draagt zorg voor het websitebeheer van kunstencultuurbrielle.nl en Cultuurweb Brielle. Daarnaast verzorg je de planning voor het cultuur op school programma, help je bij administratieve taken, draai je kassadiensten, ondersteun je productioneel diverse activiteiten en zorg je voor een soepel draaiend kantoor. Het is een baan waar je veel vorm en invulling aan kunt geven. Om je werkzaamheden uit te kunnen voeren is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van het culturele aanbod in de gemeente Brielle e.o. en volg je landelijke ontwikkelingen op de voet.

Functie-inhoud
Communicatie

 • Webbeheer kunstencultuurbrielle.nl, levedevestingbrielle.nl en eindbeheer van de websites die onder het Cultuurweb vallen.
 • Bijhouden en vormgeven cultuuragenda.
 • Schrijven nieuwsbrieven en mailingen.
 • Ondersteuning publiciteit activiteiten.
 • Contacten onderhouden met kunstenaars, verenigingen en andere personen in Brielle e.o. die zich bezig houden met kunst en cultuur (onder andere) omtrent planning activiteiten.
 • Social media beheer Kunst & Cultuur Brielle.

Office Management

 • Verantwoordelijk voor de optimale ondersteuning van de directie en de medewerkers in alle voorkomende zakelijke administratieve, organisatorische en digitale processen waaronder planning cultuur op school en vrijwilligers, aanvragen van vergunningen voor activiteiten van de Stichting.
 • Productionele ondersteuning bij onder andere Cultuurlabs, buitenactiviteiten.
 • Draaien kassadiensten.
 • Gezamenlijk met collega’s het kantoor op orde houden, onder andere clean desk en kantoorbenodigdheden.
 • Vervangt de combinatiefunctionaris en marketingmedewerker BREStheater tijdens afwezigheid.

Functie-eisen

 • Mbo+ of hbo opleiding (denk aan communicatie, eventmanagement, marketing, CMV).
 • Je bent representatief, hebt een dienstverlenende instelling.
 • Je bent communicatief, enthousiast en neemt initiatief.
 • Je bent administratief accuraat, organisatorisch sterk en kunt prioriteiten stellen.
 • Je bent flexibel, zelfstandig en stressbestendig.
 • Je kunt goed overzicht houden.
 • Je kunt goed overweg met Excel, WordPress, Adobe en Word.
 • Je hebt een vlotte pen.
 • Je bent in staat om snel een relevant netwerk op te bouwen en te onderhouden.

Wat wij bieden
Een uitdagende functie met inhoudelijk en persoonlijk ontwikkelingsperspectief in een creatieve en dynamische werkomgeving. Bruto salaris afhankelijk van ervaring en opleiding (Salariëring is in lijn met schaal 6 van de cao sociaal werk. Start € 2.348 – trede 13 € 3.361 bij fulltime werkverband). Pensioenopbouw en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (cao sociaal werk). Het betreft een aanstelling van één jaar (waarvan een proeftijd van één maand). Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cynthia Dekker, directeur (06-59 83 99 44).

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief met motivatie en cv voor 15 augustus naar directie@kunstencultuurbrielle.nl.

NB: interesse in bepaalde onderdelen van de functie, minder of meer uren; neem gerust contact op.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.