HKU: Medewerker Receptie

HKU in Utrecht zoekt een Medewerker Receptie locatie IBB-laan / Pastoe Fabriek voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 18-08-2022Je komt terecht in een bruisende, veelzijdige onderwijsinstelling met ruim vierduizend kunstenaars in opleiding en heel veel inspirerende verhalen. HKU is met 4400 studenten een van de grootste kunsthogescholen van Europa. Ons onderwijs biedt een unieke combinatie van kunst, media, muziek, nieuwe technologie en ondernemerschap. Daarmee leveren we al dertig jaar een onmisbare bijdrage aan de vernieuwing van de creatieve beroepssector en spelen we een belangrijke rol bij het oplossen van actuele maatschappelijke kwesties. HKU biedt een gevarieerd opleidingsaanbod, verdeeld over negen schools. Daarnaast heeft HKU expertisecentra en lectoraten. HKU biedt onderwijs op verschillende locaties in en rond het centrum van Utrecht.

Op de HKU locatie IBB-laan en Pastoe Fabriek zijn de schools Games en Interactie, Muziek en Technologie, Beeldende Kunst, Design en HKU Creative Transformation gevestigd. Het team Services (receptiebalie en servicebalie) bestaat uit zeven collega’s die in nauwe samenwerking met het team Beheer en facilitaire ondersteuning bieden aan de gebruikers van de gebouwen.

Medewerker Receptie

Locatie IBB-laan / Pastoe Fabriek

24 uur per week – volgens rooster: waaronder in ieder geval één avonddienst per week

Ben jij die gastvrije persoon die het visitekaartje van onze locaties wil zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

  • Jij bent het aanspreekpunt voor alle gebruikers van de gebouwen Pastoe Fabriek en IBB-laan;
  • Samen met je collega’s van de servicebalie en beheer ben jij de spin in het web van beide locaties. Je zorgt er voor dat bezoekers gastvrij worden ontvangen, studenten en docenten de weg weten èn dat er geen ongenode gasten binnenkomen;
  • Je neemt de telefoon op, beantwoordt vragen en verbindt door waar nodig;
  • Je bent handig met e-mail communicatie en weet op het intranet/medewerkersportal snel informatie te vinden;
  • Je gebruikt digitale roostersysteem om uit te zoeken in welke lokalen welke lessen zijn en beantwoordt daar vragen over. Je handelt (pakket)post af, leent handgereedschap uit en je hebt de regie over de sleutel uitgifte.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een administratieve opleiding afgerond en bij voorkeur enige jaren werkervaring binnen een onderwijsinstelling;
  • De Nederlandse taal beheers je goed, zowel in woord als geschrift en ook Engels is voor jou geen probleem;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met computergebruik en kunt met verschillende software programma’s werken. Bekendheid met Apple computers is een pré. Je bent proactief ingesteld, kunt overzicht houden en ziet werk liggen dat je ook oppakt;
  • Je hebt je BHV-diploma of je bent bereid deze te halen;
  • Je woont in of in de directe omgeving van de stad Utrecht.

Ook herken jij je in de volgende eigenschappen
Je legt gemakkelijk contacten, bent vriendelijk en gastvrij, maar je bent ook in staat om op te treden als de situatie daarom vraagt. Je kijkt wat er nodig is en handelt daarnaar. Je stelt prioriteiten, blijft bestendig onder druk en je kunt snel schakelen.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een dynamische en informele werkomgeving, waarbij wordt verwacht dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Het gaat om een tijdelijk contract vanaf 1 oktober a.s. (of zoveel eerder) voor de duur van één jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao hbo. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledig dienstverband minimaal € 2.054,- en maximaal € 2.845,- bruto per maand (schaal 5) bij een fulltime aanstelling, plus 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en toelage onregelmatige dienst. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, met een gunstige verlofregeling, opname in het pensioenfonds ABP en reiskostenregeling woon-werkverkeer.

Wil je meer informatie en/of solliciteren?
Voor vragen ben je van harte welkom bij Helma van de Veerdonk (hoofd services) via helma.vandeveerdonk@hku.nl.

Solliciteren kan tot en met donderdag 18 augustus 2022. De 1e ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op woensdag 24 augustus en de 2e gesprekken op maandag 29 augustus 2022.

Tot 15 augustus is 2022 HKU-locatie IBB-Laan / Pastoe Fabriek gesloten en niet telefonisch bereikbaar.

HKU staat midden in de samenleving en wil een zo divers mogelijk medewerkersbestand realiseren. Dit doen we onder andere door te investeren in ons selectieproces en doelgroepgericht te werven. We streven ernaar zonder vooroordelen de beste kandidaten voor de juiste functies aan te nemen.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Let op: solliciteren kan alleen via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.