Het Orgelpark: Allround Productiemedewerker

Het Orgelpark in Amsterdam zoekt een Allround Productiemedewerker voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-08-2022Het Orgelpark is een internationaal concertpodium in Amsterdam voor organisten, componisten en andere kunstenaars. Een uniek podium, gehuisvest in de prachtige monumentale Parkkerk bij het Vondelpark met als doel het orgel door een nieuwe presentatie te integreren in het muziekleven. Dit doen we door middel van een zeer afwisselend programma. Per seizoen staan er zo’n 80 concerten op het programma; klassieke muziek, jazz, geïmproviseerde muziek of combinaties met andere kunstvormen zoals film. Daarnaast organiseren we symposia en masterclasses waarbij het Orgelpark verandert in een werkplaats voor jong talent. Kortom het bruist in het Orgelpark!

Wij zoeken vanaf september een

Allround Productiemedewerker

20 uur per week

Taakomschrijving
Samen met de andere productieleiders ben je in een klein team verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van een concert. Jij onderhoudt de contacten met de organisten en musici, regelt repetities en de planning van de techniek. Dit alles in overleg met de overige medewerkers. Op de dag van het concert zorg je ervoor dat het concert productioneel in goede banen wordt geleid, jij bent hét aanspreekpunt.

Wij zoeken een medewerker die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken in een dynamische werkomgeving.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau.
  • Werkervaring op productioneel gebied (twee tot drie jaar).
  • Ervaring in het werken met theater technische apparatuur is een pre.
  • Een proactieve, flexibele, improviserende en service verlenende instelling.
  • Stressbestendig.
  • Bereid om onregelmatig en in het weekend te werken!
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Woonachtig in Amsterdam of in de directe omgeving.

Wij bieden een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Dan nodigen we je graag uit om je motivatiebrief met cv te mailen naar j.verstappen@utopa.nl ter attentie van Jacqueline Verstappen. Het orgelpark is onderdeel van Stichting Utopa.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie Het Orgelpark | Stichting Utopa