Het KunstPodium: Creatieve Vakleerkrachten

Het KunstPodium in Dongen zoekt Creatieve Vakleerkrachten voor een wisselend aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-09-2022Het KunstPodium is hét centrum voor cultuureducatie en -participatie in Dongen en omstreken. Het KunstPodium heeft 3 pijlers: School, Cursus en Dorp.

Voor onze pijler School bemiddelen we het cultuuraanbod voor het onderwijs. Vanaf dit jaar gaan we onze taken fors uitbreiden. Hierdoor zijn we op zoek naar creatieve vakleerkrachten: docenten muziek, gitaar, theater/drama, dans, beeldend, fotografie, en nieuwe media (zoals film, 3D-design, virtual reality, 3D-print etc.).

Het KunstPodium zoekt met ingang van het schooljaar 2022-2023 (vanaf september a.s.) diverse creatieve vakleerkrachten voor basisscholen en naschoolse activiteiten. Het gaat om losse workshops, lesblokken en langdurige projecten.

Creatieve Vakleerkrachten voor het Onderwijs

wisselend aantal uur

Werkzaamheden
Als creatieve vakleerkracht geef je zelfstandig les aan kinderen van de groepen 1 t/m 8 van het basisonderwijs. Je weet leerlingen te inspireren en te motiveren. Jouw lessen geven kinderen aanzet tot hun creatieve vermogen, waardoor ze de kracht ervaren om op hun eigen manier nieuwe ideeën te onderzoeken en oplossingen te bedenken.

Je werkt op locatie, maar staat er niet alleen voor: je maakt deel uit van het docententeam Onderwijs. We bieden je een netwerk van collega’s, jaarlijkse trainings- en/of inspiratiedagen en toegang tot lesmaterialen en methodes.

Profiel
Als jij wordt uitgedaagd door de bovenstaande werkzaamheden, maken we graag kennis met jou!

Daarbij voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • je hebt een afgeronde, gerichte hbo-vakopleiding of studeert daarvoor;
  • je hebt ervaring met en passie voor het lesgeven aan leerlingen van het primair onderwijs en het lesgeven aan groepen;
  • je bent bekend met diverse methodes en werkvormen;
  • je bent flexibel, communicatief, inlevend en samenwerkingsgericht;
  • je woont in een straal van maximaal 30 km van Dongen.

Wat bieden wij?
Wij werken met een klein en betrokken organisatieteam in een inspirerende omgeving. Kwaliteit en samenwerking zijn onze waarden. We werken met professionals, hebben een groot netwerk en hebben meer dan 50 jaar ervaring in talentontwikkeling. De stichting is gevestigd in De Cammeleur, midden in het centrum van Dongen.

We werken graag met overeenkomsten van opdracht (met freelancers). Het tarief is afhankelijk van de opdracht en wordt in overleg bepaald.

Word jij uitgedaagd door deze werkzaamheden? Stuur het liefst zo spoedig mogelijk en uiterlijk 1 september a.s. jouw motivatie en curriculum vitae met foto naar Monique Heuts, moniqueheuts@hetkunstpodium.nl, voor meer informatie kun je bellen naar 06-24837228.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.