Het Cultuurgebouw: Kunstdocenten

Het Cultuurgebouw in Haarlemmermeer zoekt Kunstdocenten voor een nader te bepalen aantal uren | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Duycker en het Podium voor Architectuur. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s. Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vijf bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het Vestzaktheater Het Oude Raadhuis. Bij Het Cultuurgebouw werken ruim 200 mensen met een arbeidsovereenkomst. Daarnaast werken wij met vrijwilligers, uitzendkrachten en freelancers.

Het Cultuurgebouw is voor Pier K per direct op zoek naar

Kunstdocenten

voor onderwijs én vrije tijd

nader te bepalen aantal uren

In de disciplines: beeldende kunst, dans, muziek en theater.

De activiteiten vinden plaats zowel in de sector vrije tijd als in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Er wordt in onze programma’s en activiteiten gezocht naar een sterke verbinding tussen het binnen- en buitenschoolse aanbod. Deze vacature maakt deel uit van deze verbinding.

Als docent werk je in een van onze disciplinaire teams: Beeldende kunst, Theater Musical en Dans (o.a. de JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer) of Muziek (zowel instrumentaal als algemene muziekles).

Verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de binnen- en buitenschoolse kunstlessen;
  • Je bent deels werkzaam op scholen in verband met onze culturele educatieve activiteiten en daarnaast verantwoordelijk voor het zelfstandig kunnen uitvoeren van activiteiten in het onderwijs en vrije tijd;
  • Het mede-ontwikkelen van nieuw aanbod en deskundigheidsbevordering van leerkrachten, docenten en teams kunnen tevens onderdeel uitmaken van de werkzaamheden.

Kennis en vaardigheden:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding in een kunstdiscipline en bent bevoegd om zelfstandig les te mogen geven;
  • Je hebt een brede blik op jouw discipline en beheerst meerdere technieken binnen deze discipline;
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je bent flexibel, klantgericht en neemt graag het initiatief;
  • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme om het vak goed over te brengen en personeel in het onderwijs hierin mee te nemen.

Wij bieden
Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Kunsteducatie. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Eventueel is het mogelijk om vanuit een ZZP-constructie deze functie te kunnen uitoefenen.

Enthousiast geworden? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Stuur een motivatiebrief mét je cv naar de afdeling Personeelszaken, vacatures@hetcultuurgebouw.nl, o.v.v. “vacature docent”.

Wil je meer informatie? Mail info@hetcultuurgebouw.nl of bel (023- 5669565) en vraag naar mw. Nordberg (onderwijs) mw. Hesp (dans en theater) of dhr. Van der Vlugt (beeldend en muziek).

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.