Fulco Muziekonderwijs: Pianodocent

Fulco Muziekonderwijs in IJsselstein zoekt een Pianodocent voor 4 tot 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-09-2022Fulco Muziekonderwijs is een collectief van zelfstandig ondernemende docenten die gezamenlijk muziekles verzorgen voor de inwoners van IJsselstein en omgeving. Het is dé muziekschool van IJsselstein! De lessen worden gegeven in de bovenzalen van het Fulcotheater, in Theater Pantalone, bij de docent thuis of op een andere locatie in IJsselstein.

Fulco Muziekonderwijs wordt ondersteund door een faciliterende stichting: de Stichting ter Bevordering van het Muziekonderwijs (SBMO). De Gemeente IJsselstein stelt ons jaarlijks subsidie beschikbaar waarmee de stichting haar dienstverlening en huisvesting aan docenten en leerlingen kan bekostigen. Zo houden we ook de lessen betaalbaar. Verder wordt Fulco Muziekonderwijs ondersteund door een coördinator die organisatorische en administratieve zaken regelt voor bestuur, docenten en leerlingen.

Wil jij een pianoles geven bij Fulco Muziekonderwijs?

Pianodocent

4 tot 8 uur per week

Fulco Muziekonderwijs, de muziekschool van IJsselstein, zoekt een bevlogen, inspirerende en ondernemende docent piano met ingang van 1 september 2022. Er is veel animo onder kinderen, tieners en volwassenen. We hebben nu al een wachtlijst voor het nieuwe seizoen en zoeken daarom dringend naar versterking van ons docententeam. Je gaat samenwerken met je collega-docenten om het doel van onze stichting te realiseren, namelijk het bevorderen van kwalitatief hoogwaardig muziekonderwijs in IJsselstein.

Voor deze functie zien we graag dat je

  • Jouw passie voor muziek kunt overdragen op je leerlingen.
  • Affiniteit hebt met lesgeven aan alle leeftijden (vooral kinderen en jeugd).
  • Een vakopleiding hebt genoten en didactisch goed onderlegd bent.
  • Thuis bent in verschillende muziekstijlen (klassiek en lichte muziek).
  • Ondernemend bent met een langetermijnvisie op muziekonderwijs.
  • Graag wilt samenwerken met je collega-docenten.

Wat bieden we jou?

  • Aansluiting bij het docentencollectief van zzp’ers van Fulco Muziekonderwijs.
  • Facilitering van de lesruimten, materieel, administratieve tools, marketing en PR.
  • De kans om als zelfstandig docent (zzp’er) je eigen unieke praktijk op te bouwen.

Ben jij de ondernemende pianodocent die we zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om als eerste stap op onderstaande sollicitatiebutton te klikken en de vragen te beantwoorden.

Als we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, dan vragen we om voorafgaand aan het gesprek je cv te sturen.

Heb je vragen over deze oproep?
Bel dan met de coördinator van Fulco Muziekonderwijs, Paula Kager, op 06 5282 5945 of stuur een mail aan info@fulcomuziekonderwijs.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.