Evoluon: Crew Member

Evoluon in Eindhoven zoekt Crew Members voor 8 tot 20 uur per week | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenHeb jij altijd al door de tijd willen reizen? Willen zien hoe het verleden, het heden en de toekomst met elkaar in verbinding staan? Meld je dan aan als crewmember voor deze tijdreis.

In het prachtige Evoluon in Eindhoven opent vanaf september de expositie Retrofuture. En daarvoor zijn wij op zoek naar multi-inzetbare crewleden die het publiek wegwijs willen maken tijdens deze ontzettend gave expositie.

Op verschillende posities hebben we dagelijks crewmembers nodig.

Crew Members

8 tot 20 uur per week

De verschillende posities en bijbehorende verantwoordelijkheden staan hieronder beschreven.

Time machine operator
Een van de onderdelen van de expositie is de VR-tijdmachine. Een machine die de bezoekers laat kennismaken met de aarde over 1 miljoen jaar. Als operator van de time-machine ben je verantwoordelijk voor het informeren en instrueren van bezoekers (zowel in het Nederlands als in het Engels), en ondersteun je hen bij het aantrekken van de veiligheidsharnassen. Benieuwd hoe de Time machine in zijn werk gaat?

Bekijk de onderstaande video voor een impressie:
https://www.youtube.com/watch?v=hdkqLo06e44

Crewmember giftshop
Als crewmember giftshop ben je verantwoordelijk voor de verkoop en inventarisatie van de verschillende items in de giftshop. Je adviseert en helpt bezoekers bij de aanschaf van hun herinnering aan onze reis door de tijd.

Crewmember Ticketing
Als crewmember ticketing ben je het eerste gezicht dat de bezoekers zien. Je bent verantwoordelijk voor het verkopen en controleren van tickets. Je wijst bezoekers de weg richting het verleden, heden en de toekomst.

Crewmember Host
Als crewmember host ben je het gezicht van de expositie. Je assisteert bezoekers tijdens hun bezoek, helpt hen waar nodig en houd ondertussen een oogje in het zeil. Je bent het vertrouwde gezicht van de bezoekers in elke periode van hun reis door de tijd.

Wat bieden wij jou?

 • Als een van de weinige mensen op aarde kun jij dagelijks op reis door de tijd!
 • Een mooie vrijwilligersbijdrage:
  Voor crewmembers van 21 jaar en ouder: €35 per gewerkte dag met een maximum van €180 per maand.
  Voor crewmembers tot 21 jaar: €19,25 per gewerkte dag met een maximum van €180 per maand.
 • Wij zorgen elke dag voor een (gratis) frisse lunch
 • Een flexibel werkrooster waarin je jezelf kan inplannen.
 • Een mooi werkshirt (en geloof ons, die wil je echt hebben!)
 • Een supergezellig team en begeleiding door een vrijwilligerscoördinator.
 • Een ontzettend mooie en inspirerende werkplek.

Hoe word ik crewmember?
Ben je overtuigd en ga je met ons het avontuur aan? Vul dan je gegevens en een korte motivatie in via onderstaand sollicitatieformulier. En dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.