DOK: Projectleider Facilitair & ICT

DOK in Delft zoekt een Projectleider Facilitair & ICT voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-08-2022DOK is de veelzijdige openbare bibliotheek van Delft. Wij zijn trots op onze historie, onze stad en wat we daarbinnen samen met vele partners bereiken. Er werken ongeveer 70 enthousiaste collega’s samen met 200 betrokken vrijwilligers. DOK werkt vanuit de overtuiging dat iedereen blijft groeien. Daarbij zijn de vijf kernwaarden “plezier, innovatief, samenwerken, maatschappelijk betrokken en daadkracht” leidend.

Wij zijn nauw verbonden met onze stad; via onze twee vestigingen (Centrum en Voorhof), via vijftien Vindplaatsen (in scholen) en via onze activiteiten bij mensen thuis. DOK Centrum huist in OPEN, samen met het centrum voor de kunsten De VAK. OPEN is de informele ontmoetingsplaats van Delft waar taal, cultuur en techniek samenkomen. Of je nu komt om te lezen, muziek te maken, te dansen, te schilderen of lekker te eten: iedereen is welkom!

DOK is per direct op zoek naar een Projectleider Facilitair & ICT!

Projectleider Facilitair & ICT

24 uur per week

Hoe ziet jouw werk eruit?
Je geeft coachend leiding aan een team van ervaren facilitair medewerkers, ICT-medewerkers en ons enthousiaste schoonmaakteam. Met het team werk je nauw samen met de collega’s van DOK Wereld (jeugdafdeling), DOK Volwassenen, Proeflokaal OPEN, De Klantenservice en medewerkers van De VAK (muziek-, dans-, theater- en kunstdocenten). Je bent onder andere verantwoordelijk voor de veiligheid; denk hierbij aan de beveiliging (inrichting/systemen), Arbo (inrichting/RI&E) en BHV (inrichting en organisatie). Als Projectleider sta je dus echt met de voeten in de klei en werk je mee binnen het team zodat je goed weet wat er speelt bij collega’s, bezoekers en partners. Je valt direct onder de adjunct-directeur zakelijk.

Wie ben jij?
We zoeken iemand die gastvrij is en graag in contact staat met onze bezoekers en collega’s. Iemand die het als tweede natuur beschouwt om een faciliterende, preventieve en ondersteunende rol in de organisatie te spelen. Je hebt minimaal hbo-niveau en minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare rol op gebied van facilitair en ICT. Ervaring met duurzaamheid is een pre. Onze locatie OPEN is ook in de avonduren geopend, en daarom kun je ook buiten kantoorwerktijden beschikbaar zijn. Je weet processen, structuren en patronen die vertragend of belemmerend werken daadkrachtig aan te pakken. Je stimuleert het werkplezier en bevordert het gevoel van veiligheid en vertrouwen binnen je teams. Je zorgt ervoor dat medewerkers in het team kunnen blijven groeien. Je luistert goed naar je team en creëert ruimte voor het uitvoeren van eigen ideeën. Ten slotte weet je de juiste bijdrage te leveren aan de teamoverstijgende- en organisatiedoelstellingen.

Wat bieden wij jou?
DOK wil een organisatie zijn waarin iedereen zich welkom, gewaardeerd en thuis voelt. Als werkgever geloven we er bovendien in dat, hoe inclusiever we zijn, des te beter we kunnen presteren als taal- en cultuureducatiecentrum van en voor de stad. We doen daarom ons best om de verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Delft rijk is, samen te brengen in het medewerkersbestand van onze bibliotheek.

DOK biedt een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor een jaar, met de intentie deze te verlengen bij wederzijdse tevredenheid.  De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Openbare Bibliotheken en de functie wordt afhankelijk van kennis en ervaring gewaardeerd in schaal 9 met mogelijke uitloop naar schaal 10
(€ 3.293 – € 4.736, bruto per maand) (exclusief 8% vakantietoeslag en 3,25% eindejaarsuitkering) op basis van 36 uur. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk.

Hoe kun je reageren?
Wekt deze vacature interesse bij je op en herken je jezelf in het omschreven profiel? Dan hopen we op een reactie van jou. Wij selecteren zo objectief mogelijk op basis van jouw kwaliteiten en kiezen er daarom voor alle kandidaten dezelfde vragen te laten beantwoorden in hun sollicitatiebrief. Gebruik maximaal 200 woorden voor het beantwoorden van elke vraag.

  • Wat motiveert jou om op deze functie bij DOK te solliciteren?
  • Waaruit blijkt dat jij minimaal 4 jaar ervaring hebt in een soortgelijke rol?
  • Waaruit blijkt dat jij een sterkte affiniteit hebt met facilitair en ICT? Noem een concreet voorbeeld.
  • Welke van de vijf DOK kernwaarden past het meest bij jouw persoonlijkheid? Waarom?
  • Als Projectleider Facilitair & ICT moet je goed kunnen schakelen tussen collega’s, gasten, partners en niveaus. Waaruit blijkt dat jij hier goed in bent? Noem een concreet voorbeeld.

Stuur je antwoorden op de vragen en cv (uiterlijk 21 augustus 2022) t.a.v. Anouk Vijverberg naar werken@dok.info. Vermeld in de onderwerpregel dat het gaat over de vacature Projectleider Facilitair & ICT.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, neem dan contact op met Yuri Matteman via +31 15 213 07 92.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.