De Voorleeshoek: Digital Marketeer

De Voorleeshoek in Amsterdam zoekt een Digital Marketeer voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-08-2022De Voorleeshoek is een internationaal online videoplatform voor kinderen van 0-10 jaar. Onze missie is om voorlezen zo toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor alle ouders en kinderen van deze tijd. Dit doen we door het produceren van Nederlandse, Engelse en Spaanse voorleesfilmpjes. Alle voorleesfilmpjes zijn een combinatie van het voorleesverhaal, prenten van het boek en bijbehorende klassieke muziek. Deze worden gepubliceerd op ons platform en zijn toegankelijk via veel externe partijen zoals alle bibliotheken in Nederland, Amazon, Comcast (USA) en Gynzy.

Voor ons jonge en enthousiaste team in Amsterdam zijn wij op zoek naar een

Digital Marketeer

40 uur per week

Hoe ziet jouw maandag eruit?

 • Je start op maandagochtend met het gehele team en bespreekt kort wat de doelen zijn voor die week. Je neemt de campagnes door die zijn ingezet voor De Voorleeshoek en The Reading Corner.
 • Hierna ga jij aan de slag met een wekelijkse analyse waar je een rapportage uitdraait met o.a. de CPA, CAC, Churn en uitgaven per campagne. Deze rapporteer je aan het managementteam en je schakelt bij om de campagnes nog succesvoller te laten lopen.
 • De Children’s Book Week komt er bijna aan, dus je schrijft twee nieuwsbrieven. Voor klanten die nog geen lid zijn van The Reading Corner (je bedenkt een ludieke manier om ze klant te maken bij het platform), maar ook voor de bestaande klanten.
 • Aan het einde van de dag check je nog de nieuwste landingspagina of alles goed staat voor de lancering op dinsdag voor een nieuwe campagne en voert nog de nodige aanpassingen door, zodat je de beste resultaten zult behalen.

Jij:

 • Hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Hebt ervaring op het gebied van marketing en socials;
 • Hebt kennis van Growth Hacking of wilt je hier graag verder in verdiepen;
 • Bent doelgericht en wil graag succes behalen met je campagnes;
 • Hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
 • Woont in de regio Amsterdam/Utrecht.

Wij bieden:

 • Een afwisselende baan voor 40 uur per week vanaf oktober 2022;
 • Internationale omgeving;
 • Een werkplek in een jong, enthousiast team in een leuk kantoor in Amsterdam;
 • Een training ‘Growth Hacking’ bij Growth Tribe;
 • 25 vakantiedagen (fulltime basis);
 • Macbook;
 • Gebruik Swapfiets;
 • Gezellige teamuitjes;
 • Bonus aan de hand van gestelde KPI’s.

Geïnteresseerd?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom dan solliciteren bij De Voorleeshoek. Mail je motivatiebrief + CV voor 30 augustus. De eerste ronde gesprekken zullen in de week van 12 september plaatsvinden.

Mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, geloofsovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren. We zijn benieuwd naar jouw unieke perspectief, persoonlijke motivatie en kwaliteiten.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.