De Meerpaal: Marketeer Theater & Film

De Meerpaal in Dronten zoekt een Marketeer Theater & Film voor 38 uur per week, 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 14-08-2022In hartje Dronten, centraal gelegen aan hét plein, vind je De Meerpaal.

Een unieke organisatie, met ongeveer 130 betrokken medewerkers en vele betrokken vrijwilligers, bestaande uit onder andere een welzijnsorganisatie, theater (grote zaal en kleine zaal), bioscoop en een kunstencentrum. Daarnaast vind je ons ook in de dorpshuizen in Swifterbant en Biddinghuizen en zijn wij volop actief in de wijken. In normale jaren ontvangen wij meer dan honderdduizend bezoekers.

Meedoen is kunst
De Meerpaal staat letterlijk én figuurlijk midden in de lokale samenleving. Wij willen op inspirerende, betekenisvolle en verbindende wijze kunst, cultuur en sociale participatie toegankelijk maken met als belangrijkste missie om het welbevinden van álle Drontenaren te vergroten.

Wij geloven namelijk dat meedoen in positieve zin bijdraagt aan mens en maatschappij. De Meerpaal is een plek waar ontmoetingen en vele activiteiten tussen alles en iedereen vanzelf tot stand komen en elkaar versterken, waardoor er één centraal gemeenschapscentrum voor kunst, cultuur, welzijn en educatie ontstaat in de gemeente Dronten.

Dit doen wij op een open en uitnodigende wijze door een scala aan activiteiten aan te bieden, te programmeren en te faciliteren. Wij organiseren verdiepende programma’s, evenementen en relevante lesprogramma’s in het onderwijs en in de vrije tijd en vertonen wij de mooiste films, van kwaliteitscinema tot familiefilms. Onze buurtsportcoaches, jongeren- en sociaalwerkers gaan dagelijks op pad om verbindingen te leggen met inwoners, organisaties en netwerken. De theaterprogrammering is breed en varieert van musical tot toneel en dans, en van cabaret tot muziek. Naast het professionele aanbod is De Meerpaal ook de thuishaven voor veel lokale amateurmakers. Samen vormt dit een unieke instelling, die vanuit een eigentijdse visie een steentje bijdraagt aan de samenleving en zorgt dat er altijd iets te beleven valt. Doe jij ook mee?

Wij hebben onlangs onze strategische visie herijkt en werken momenteel aan de vertaalslag naar de praktijk van De Meerpaal.

Om de ‘nieuwe’ organisatie vanuit visie en strategie voor de komende jaren verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar een:

Marketeer Theater & Film

38 uur per week, 1 fte

Wat ga je doen?

 • Je werft bezoekers voor theater- en filmvoorstellingen en onderhoudt contacten met verschillende relaties zoals impresariaten, pers, media en theaters.
 • Je ontwikkelt de online marketingstrategie (social media, SEA, SEO etc.) verder door.
 • Je creëert content in tekst, beeld en video voor onze website, social media, nieuwsbrieven, persberichten, service mails, posters, brochures, flyers en andere uitingen.
 • Je onderhoudt de website (CMS) en social media kanalen, zet on -en offline (advertentie)campagnes op en maakt analyses van het bereik en de resultaten.
 • Je ontwikkelt ons kersverse CRM-systeem verder door en zet nieuwe e-mail campagnes op.
 • Je werkt nauw samen met de manager Welzijn, Manager Cultuurbedrijf en de programmeur voor de totstandkoming van randprogrammering, specials en events.
 • Je bent verantwoordelijk voor interne communicatie op het gebied van het theater en de bioscoop.
 • Je stuurt de marketing stagiaire theater & film aan.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Marketing & Communicatie;

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die zich herkent in dit profiel

 • Afgeronde HBO-opleiding op het gebied van marketing.
 • Minimaal twee tot drie jaar werkervaring als marketeer, bij voorkeur binnen een culturele organisatie.
 • Passie voor theater en film.
 • Sociaal, inspirerend en energiek.
 • Creatief met een scherp oog voor stijl en vormgeving.
 • Vlotte pen én babbel.
 • Zelfstandig, gestructureerd en betrouwbaar.
 • Digitale duizendpoot; handig met CMS, Canva, Adobe et cetera.
 • Op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van theater en film.

Wat bieden we jou?

 • Een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Een interessante, uitdagende en verantwoordelijke functie.
 • Een informele werksfeer in een veelzijdige, zeer dynamische en unieke organisatie.

Reageren
Ben je enthousiast geraakt en wil je met ons kennismaken? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Je kunt deze tot 14 augustus 2022 mailen naar Diana Vinke, P&O Adviseur via personeelszaken@meerpaal.nl. Meer informatie kan je vinden op www.meerpaal.nl of je kunt contact opnemen met Joannie Tijssen, Medewerker P&O op telefoonnummer 06-23933285.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.