De Lawei: Specialist Podiumtechniek

De Lawei in Drachten zoekt een Specialist Podiumtechniek voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Lawei is dé culturele ontmoetingsplek van Drachten en wijde omgeving, waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend, eigenwijs en hoog kwalitatief aanbod van cultuur. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel maken van De Lawei een geweldige plek om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken. Onder het motto Altijd Applaus is De Lawei voortdurend in beweging.

Gastvrij huis voor artiesten, kunstenaars, publiek en huurders * ruim 250 voorstellingen * drie theaterzalen (908, 476 en 225 stoelen) * filmhuis (110 stoelen) * cultuureducatie * De Lawei producties * Theater-en muziekfestival Simmerdeis * beeldende kunst * theaterdiners, congressen en evenementen * theatercafé Hopper * 70 vaste medewerkers * 160.000 bezoekers per jaar

Wij zoeken een

Specialist Podiumtechniek

32-36 uur per week (0,9/1 fte)

De functie
Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en realisatie van evenementen en bent daarbij inzetbaar op alle disciplines van podiumtechniek. Je hebt een specialisatie op het gebied van licht en/of geluid en bent hiervoor gecertificeerd. Je voert voor de werkvoorbereiding overleg met bespelers en bent mede verantwoordelijk voor het juiste gebruik, onderhoud en verzorging van de theatertechnische inventaris en het gebouw en adviseert over de aanschaf en vervanging daarvan. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van arbo-voorschriften. Het team bestaat uit zeven vaste technici en je rapporteert aan het hoofd podiumtechniek.

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar een ambitieuze kandidaat met aantoonbaar ruime ervaring binnen podium- en theatertechniek. Je beschikt over de juiste certificaten en diploma’s, hebt grote affiniteit met theater en bent nieuwsgierig naar de verschillende ontwikkelingen op het gebied van theatertechniek. Je werkt met grote mate van zelfstandigheid binnen een hecht team. Je bent sociaal vaardig en hebt een gastvrije instelling. Je (basis)kennis op het gebied van ICT is goed op orde. Je bent stressbestendig en als podiumspecialist weet je dat dit geen 9-tot-5-baan is.

Wat bieden wij jou
Een fijne werkplek in een levendige organisatie. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Conform de cao Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 5.

De Lawei is er voor iedereen. We streven ernaar om binnen het personeelsbestand zoveel mogelijk diversiteit te creëren en zo een weerspiegeling te zijn van de samenleving. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken@lawei.nl, wij plannen een belmoment voor je in.

Je sollicitatie en cv ontvangen wij graag via: personeelszaken@lawei.nl.
De eerste kennismakingsgesprekken zullen eind augustus plaatsvinden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.