De Lawei: Medewerker Programmering & Projecten

De Lawei in Drachten zoekt een Medewerker Programmering & Projecten voor voor minimaal 24-32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Lawei is dé culturele ontmoetingsplek van Drachten en wijde omgeving, waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend, eigenwijs en hoog kwalitatief aanbod van cultuur. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel maken van De Lawei een geweldige plek om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken. Onder het motto Altijd Applaus is De Lawei voortdurend in beweging.

ruim 250 voorstellingen * drie theaterzalen (908, 476 en 225 stoelen) * filmhuis (110 stoelen) * cultuureducatie * De Lawei producties * Theater-en muziekfestival Simmerdeis * beeldende kunst * theaterdiners, congressen en evenementen * theatercafé Hopper * 70 vaste medewerkers * 160.000 bezoekers per jaar

Wij zoeken een

Medewerker Programmering & Projecten

voor minimaal 3-4 dagen per week (24-32 uur, 0,7-0,9 fte)

De functie
De medewerker programmering & projecten is verantwoordelijk voor de praktische organisatie en productie van voorstellingen, films, projecten en festivals. Je bent de schakel tussen de betrokken afdelingen (intern) en de impresariaten/ gezelschappen/ makers (extern). Bestaande en nieuwe concepten weet je in voorbereiding en uitvoering in goede banen te leiden. Je wordt hierbij aangestuurd door hoofd PEP (Programmering, Educatie & Projecten). Verder assisteer je het hoofd PEP bij alle voorkomende werkzaamheden.

Wat verwachten wij van jou
Je bent proactief, kunt goed plannen en organiseren, bent nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt improviseren en snel schakelen. Werkervaring opgedaan in het culturele veld, bij voorkeur op het gebied van productie en/of programmering, is een pre.

Een afgeronde relevante hbo-opleiding (cultuurwetenschappen/ opleiding productie podiumkunsten/ theaterwetenschappen/ kunstmanagement/ vrijetijdsmanagement of aanverwante studie) is mooi meegenomen maar ook als je niet voldoet aan al onze wensen dan nodigen wij je toch uit om te reageren. Wat er nog niet is kunnen wij je mogelijk leren.

Wat bieden wij jou
Een fijne werkplek in een dynamische organisatie. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor ontwikkeling en initiatief. Deze functie biedt een grote mate van zelfstandigheid en mogelijkheden voor het uitbreiden van je culturele netwerk. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Conform de cao Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 5.

De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Je motivatie + cv stuur je naar: personeelszaken@lawei.nl.

Voor nadere informatie kan contact gelegd worden via de mail personeelszaken@lawei.nl, of telefonisch bij Inge Imelman (hoofd PEP – Programmering, Educatie & Productie) op: woensdag 24 augustus tussen 16.00 en 17.00 uur en donderdag 25 augustus tussen 11.00 uur en 12.00 uur, telefoon: 0512-335 022. Kennismakingsgesprekken zullen begin september plaatsvinden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.