De Lawei: Hoofd Horeca & Publieksservice

De Lawei in Drachten zoekt een Hoofd Horeca & Publieksservice voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenDe Lawei is dé culturele ontmoetingsplek van Drachten en wijde omgeving, waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend, eigenwijs en hoog kwalitatief aanbod van cultuur. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel maken van De Lawei een geweldige plek om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken. Onder het motto Altijd Applaus is De Lawei voortdurend in beweging.

ruim 250 voorstellingen * drie theaterzalen (908, 476 en 225 stoelen) * filmhuis (110 stoelen) * cultuureducatie * De Lawei producties * Theater-en muziekfestival Simmerdeis * beeldende kunst * theaterdiners, congressen en evenementen * theatercafé Hopper * 70 vaste medewerkers * 160.000 bezoekers per jaar

Wij zoeken een

Hoofd Horeca & Publieksservice

36 uur per week (1 fte)

Functie-inhoud
Je geeft leiding aan de afdelingen horeca (30 medewerkers) en publieksservice (9 medewerkers). Met deze teams ben je het gezicht van de organisatie en zorg je voor een optimale bezoekerservaring voor alle bezoekers.

Met creativiteit en oog voor kwaliteit zorg je voor een efficiënte uitvoering van de diversiteit aan werkzaamheden van je afdelingen en draag je bij aan een goede samenwerking tussen beide afdelingen. Je zorgt voor de juiste aansluiting tussen de ambities van de organisatie en de bijbehorende kwaliteiten van de teams. Hiertoe doe je voorstellen, werkt deze uit en implementeert deze. Je stemt met andere afdelingen operationele zaken af. Verder voer je regelmatig regiediensten uit en waar nodig spring je bij alle voorkomende werkzaamheden bij.

Je valt onder de aansturing van het hoofd bedrijfsvoering en stelt samen het jaarplan en de doelstellingen op.

Wat verwachten wij van jou?
De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een zorgvuldige, resultaatgerichte, enthousiaste en flexibele persoonlijkheid met sterke organisatorische kwaliteiten, oog voor detail, een proactieve houding en hands-on-mentaliteit. Je hebt minimaal 5 jaar relevante managementervaring (in de horeca) en gedegen kennis van een diverse publieksbenadering. Je vindt het leuk om al onze gasten goed en met plezier te ontvangen. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en bent gewend op verschillende niveaus aan te sturen. Je kunt makkelijk uit de voeten met de diverse softwarepakketten. Jouw glas is altijd half vol en je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen je vakgebied, met een scherp oog voor innovatie van producten en diensten. Je hebt een grote affiniteit met (podium)kunsten en houdt van de dynamiek binnen de schouwburg.

Wat bieden wij jou

  • Een uitdagende functie bij een ambitieuze schouwburg. Een schouwburg waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.
  • De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en initiatief.
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Conform de cao Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 8.

De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken@lawei.nl. Wij plannen graag een belmoment voor je in.

De eerste kennismakingsgesprekken zullen eind augustus plaatsvinden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.