Cool kunst en cultuur: Docent Cello

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard zoekt een Docent Cello voor gemiddeld 2 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-08-2022Cool kunst en cultuur is hét podium van Dijk en Waard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van honderden theatervoorstellingen, inspirerende lessen en cursussen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. In de 14 jaar van haar bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal bezoekers.

Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de gemeente Dijk en Waard.

Met ingang van september 2022 zoeken wij een

Docent Cello

gemiddeld 2 uur per week

Als docent cello verwachten we dat je de eigen lessen voorbereidt, organiseert, uitvoert en evalueert. Ervaring met het opzetten en geven van individuele- en duolessen is gewenst, net als het lesgeven op verschillende niveaus, aansluitend bij de ontwikkelingen in het werkveld en het actuele aanbod van Cool. Je levert een actieve bijdrage aan de vakgroep en werkt inhoudelijk volgens de richtlijnen van de leerplannen die opgesteld zijn door Cool. Je bent bereid om mee te werken aan en na te denken over de inhoudelijke invulling van diverse projectweken en evenementen bij Cool en volgt, analyseert en signaleert relevante ontwikkelingen op het terrein van de eigen kunstdiscipline.

Wij zoeken een ‘coollega’ die

  • Een opleiding cello aan het conservatorium heeft afgerond.
  • De Nederlandse taal goed beheerst.
  • Aantoonbare ervaring heeft als docent cello.
  • Representatief, accuraat en klantgericht is.
  • Een teamspeler is die kan motiveren en coachen.
  • Als zzp’er ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel en in het bezit is van een geldige VOG.
  • Bewust is van de organisatie en van de culturele omgeving waarin het werk gedaan wordt.

Wat bieden wij?

  • Een gemiddelde van naar verwachting 2 lesuren per week, met kans op uitbreiding.
  • Werkgelegenheid in een dynamische werkomgeving met een bevlogen, collegiaal team, gevestigd in en gebouw met uitstekende voorzieningen.
  • Een overeenkomst die geldt voor één lesseizoen, met de mogelijkheid tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Ben je geïnteresseerd in deze functie?
Solliciteer dan vóór 15 augustus 2022 via pz@coolkunstencultuur.nl ter attentie van Vera Rademaekers. Een goede motivatie met cv en foto stellen we op prijs, voel je vrij hier creatief mee om te gaan. De selectiegesprekken vinden plaats in week 33 en/of 34.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.