Codarts Rotterdam: Baliemedewerker / Conciërge

Codarts Rotterdam in Rotterdam zoekt een Baliemedewerker / Conciërge voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-08-2022PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs -en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband tussen Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie, Hogeschool Rotterdam en Codarts – getuigt hiervan.

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

Codarts is voor de afdeling Facilitair & Huisvesting per zo spoedig mogelijk op zoek naar een:

Baliemedewerker / Conciërge

32 uur per week (0,8889 fte)

Wat ga je doen?
De werkzaamheden zijn onder te verdelen in receptiewerkzaamheden, zoals toegangscontrole, telefonie en baliewerkzaamheden en het geven van aanwijzingen aan bezoekers/studenten/medewerkers in verband met toegang en gebruik faciliteiten en administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van data (onder andere verzuimregistratie), het verrichten van algemene tekstverwerking en het uitvoeren van algemene archiefwerkzaamheden. Daarnaast verricht je tevens werkzaamheden op het gebied van toezicht, orde en veiligheid en werk je nauw samen met de overige conciërges.

Wie zoeken wij?
Codarts is op zoek naar een kandidaat die beschikt over (v)mbo-werk- en -denkniveau, met bij voorkeur enige praktische werkervaring in een vergelijkbare functie. Het is een pre als je beschikt over praktische kennis en vaardigheden met betrekking tot de werking van de te gebruiken instrumenten en lesmaterialen en EHBO & BHV.

De volgende competenties zijn belangrijk om de functie goed uit te kunnen voeren: communicatief sterk, klantgericht, flexibel, secuur, stressbestendig. Naast het spreken van de Nederlandse taal, kan je jezelf ook redelijk uitdrukken in het Engels.

Geboden wordt:

  • Salariëring in salarisschaal 4 cao hbo, afhankelijk van opleiding en ervaring (minimaal € 2.003,25 en maximaal € 2.706,30 bruto op basis van 36 uur per week);
  • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao hbo, waaronder een goede verlofregeling, een eindejaarsuitkering, fietsenplan, pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten, collectieve zorgverzekering.

Informatie:
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Melissa van Beek mvanbeek@codarts.nl. Wanneer je vragen hebt over de sollicitatieprocedure, mail je naar bureaupo@codarts.nl en voor meer informatie over Codarts verwijzen wij je graag naar de website www.codarts.nl.

Sollicitatie:
Je motivatiebrief en cv kun je tot en met 21 augustus 2022 per mail sturen aan bureaupo@codarts.nl.

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.