BIMHUIS: Office manager

BIMHUIS in Amsterdam zoekt een Office manager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 04-09-2022BIMHUIS is nationaal en internationaal één van de invloedrijkste podia voor jazz. Wij zijn een plek voor baanbrekende musici van alle generaties, nieuwsgierige bezoekers, betrokken medewerkers. Op een van de mooiste locaties van Amsterdam wordt bij ons jazzgeschiedenis gevierd en krijgt jong talent de ruimte zich verder te ontwikkelen.

Naast ons concertprogramma vinden we het ook belangrijk nieuwe projecten en samenwerkingen op te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling en zichtbaarheid van jazz in het nationale en internationale kunstenveld. Lees hier meer over onze organisatie, waar we voor staan en wat we de komende jaren van plan zijn.

Wij zoeken een office manager voor het BIMHUIS, iemand die het secretariaat bemand, office management doet en vooral zorgt voor een allervriendelijkste ontvangst van iedereen die ons komt bezoeken. Je bent bijzonder gastvrij, open en oplossingsgericht en houdt ervan te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Office manager

32 uur per week

Over de functie
Je zorgt voor een warm welkom van al onze medewerkers, artiesten en bezoekers op de dag. Je neemt de telefoon aan, verwijst mensen door naar de juiste persoon en lost zaken op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze werkomgeving. Fijne kantoren en ruimtes, de voorraden op orde te houden, de schoonmaak aansturen en 100 dingen om onze teams te ondersteunen. Je houdt ervan mensen blij te maken.

Concreet

 • Bijhouden van agenda’s; repetitieruimtes, parkeerpassen, aanwezigheids- en vakantierooster en schoonmaakrooster
 • Je neemt de telefoon op en verwelkomt mensen bij de deur
 • Verwerken en doorzetten van de post
 • Regelt restaurantreserveringen, helpt mensen met vragen over tickets
 • Verwerken algemene email en kassa email, je zorgt dat de gastenlijst in het kassasysteem staat
 • Ontvangst van artiesten en strakke kleedkamercatering
 • Facilitaire taken als beheer van de koffieautomaten, kantoorspullen, aansturen schoonmaak, contact onderhoudsdienst
 • Organiseren van vergaderingen, uitjes, bijeenkomsten
 • Bij bepaalde evenementen kun je ook als host ‘boven’ worden ingeroosterd

Wij zoeken een persoon

 • Die vooral vriendelijk en vrolijk is
 • Die dingen regelt en oplost
 • En attent is, oog voor detail heeft
 • Met een BHV diploma zou fijn zijn (maar je kunt die ook bij ons halen)
 • Die woont in (de directe omgeving van) Amsterdam;
 • Met een goede beheersing van Nederlands en Engels, gesproken en op papier
 • Die het niet erg vindt af en toe flexibel te zijn in werktijd, soms iets eerder, soms iets later

Wij bieden een afwisselende baan in een professionele, energieke, eigenzinnige en internationale omgeving. We hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Salaris is conform de cao Nederlandse Podia, schaal 4, tussen de €1981 en €2725.

Wij onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie. Als je bijdraagt aan de diversiteit binnen ons team, nemen wij dat mee in onze overweging. Interesse of vragen? Neem dan contact op met Kim – hoofd bedrijfsvoering -kim@bimhuis.nl of Charissa (charissa@bimhuis.nl) onze directiesecretaris. Mail je CV plus motivatie uiterlijk 4 september naar vacature@bimhuis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.