BIMHUIS: Event- & Floormanager

BIMHUIS in Amsterdam zoekt een Event- & Floormanager voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 08-08-2022BIMHUIS is nationaal en internationaal één van de invloedrijkste podia voor jazz. Wij zijn een plek voor baanbrekende musici van alle generaties, nieuwsgierige bezoekers, betrokken medewerkers. Op een van de mooiste locaties van Amsterdam wordt bij ons jazzgeschiedenis gevierd en krijgt jong talent de ruimte zich verder te ontwikkelen.

Naast ons concertprogramma vinden we het ook belangrijk nieuwe projecten en samenwerkingen op te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling en zichtbaarheid van jazz in het nationale en internationale kunstenveld. Naast een podium voor de kunst, bieden wij ruimte voor uiteenlopende initiatieven en zakelijke evenementen. Lees hier meer over onze organisatie, waar we voor staan en wat we de komende jaren van plan zijn.

Wij zoeken een nieuwe medewerker om deels onze zakelijke verhuren te plannen en te produceren en deels op de evenementdagen zelf als floormanager het horecateam aan te sturen en alles in goede banen te leiden. Je hebt een commerciële instelling en oog voor detail, bovendien ben je een organisatietalent en bijzonder gastvrij.

Event- & Floormanager

32 uur per week

Over de functie
Je bent samen met de Coördinator Verhuur verantwoordelijk voor een soepele voorbereiding, organisatie en coördinatie van alle commerciële evenementen in het BIMHUIS. Van offerte tot factuur. Van advertentie tot strak uitgeserveerde catering. Je weet uitstekend met onze klanten mee te denken in wat er bij ons allemaal mogelijk is om hun plannen werkelijkheid te maken en vertaalt dit in een duidelijk voorstel. Dit weet je vervolgens om te zetten in tot de puntjes georganiseerde dag(en). Je bent een ster in oplossen en samenwerken. Je geeft mensen vertrouwen en bent open, hartelijk en duidelijk naar zowel het vloerteam, als onze partners, als de klant.

Wij zoeken een persoon:

  • die overzicht houdt, strak organiseert en stressbestendig is;
  • met commercieel en zakelijk inzicht;
  • ervaring met horeca en/ of evenementen;
  • met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en gastvrijheid;
  • met goede sociale vaardigheden; je bent toegankelijk, vriendelijk, zet een stapje extra voor mensen maar bent tegelijkertijd duidelijk in je communicatie;
  • met een goede beheersing van Nederlands en Engels, gesproken en op papier.

Het is een voordeel als:

  • je in (omgeving van) Amsterdam woont;
  • je BHV en SVH diploma hebt.

Wij bieden een zeer afwisselende baan in een professionele, energieke, eigenzinnige en internationale omgeving. We hebben aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Salaris is conform de cao Nederlandse Podia, schaal 5. Wij onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie. We beogen dat ons team een afspiegeling vormt van de samenleving.

Interesse of vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Petra Smits, Coördinator Verhuur petra@bimhuis.nl.

Mail je CV plus motivatie voor maandag 8 augustus naar vacature@bimhuis.nl.

In het geval van geschikte kandidaten, kan het zijn dat we de gespreksrondes eerder starten dan de sluitingsdatum van deze vacature.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.