Amphion Cultuurbedrijf: Medewerker Events & Facilitair

Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem zoekt een Medewerker Events & Facilitair voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenPer 1 januari 2021 zijn de drie grote culturele instellingen van de gemeente Doetinchem Schouwburg Amphion, Cultuurcentrum Gruitpoort en Muziekschool Oost-Gelderland gefuseerd tot Amphion Cultuurbedrijf. Een centrum voor talentontwikkeling, culturele broedplaats en professioneel podium met een programma voor zowel Presentatie, Participatie als Educatie. Denk aan ons Theater, Filmhuis, (Muziek)lessen, Events, Jongeren en een ouderenafdeling.

Wij zijn op zoek naar een

Medewerker Events & Facilitair

36 uur per week

Beschik jij over een flinke dosis organisatietalent en staat klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Vind jij het leuk om voor onze events de ‘spin in ’t web’ in onze bruisende organisatie te zijn? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Je organiseert van A tot Z je eigen events, bent hands-on inzetbaar en verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening. Hierbij staat gastvrijheid centraal. De medewerker verricht tevens ondersteunende sales- en planningsactiviteiten. Deze functie vraagt een grote mate van flexibiliteit en inzetbaarheid. De werkzaamheden vinden overdag, ’s avonds en in het weekend plaats. Je werkt op de verschillende locaties zowel op kantoor als op de vloer.

Specifieke taken zijn onder andere:

 • Je bent verantwoordelijk voor acquisitie en onderhoudt contacten met onze
  opdrachtgevers;
 • Je handelt klantvragen, telefoongesprekken, mail zoveel mogelijk zelfstandig af;
 • Je verricht administratieve werkzaamheden, zoals offertes en facturen;
 • Je verzorgt de planning en de verhuur van ruimtes in het gebouw en alle
  bijbehorende facilitaire zaken;
 • Je bent gedurende het event het aanspreekpunt voor de betreffende opdrachtgever;
 • Je stuurt medewerkers en vrijwilligers tijdens een event aan;
 • Je maakt draaiboeken en stemt deze intern met de betrokken afdelingen af;
 • Je legt de gemaakte afspraken op basis van de afgesproken opdracht vast in het
  geautomatiseerde systeem vast;
 • Je onderhoudt contact met externe leveranciers.

Jij bent
Een enthousiaste teamplayer met HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie. De klant staat bij jou altijd centraal. Je hebt een dienstverlenende instelling, bent praktisch ingesteld, communicatief sterk en beschikt over probleemoplossend vermogen. Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig. Dit is van groot belang aangezien er ook veel administratief werk van je wordt gevraagd. Je beschikt dan ook over goede kennis van systemen (MS-Office). Je vindt het niet erg om meerdere avonden per week en in het weekend te werken en bent ook daarnaast flexibel met werktijden. Het is daarom een pre als je binnen een straal van 30 km rondom Doetinchem woont.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een baan waar je energie van krijgt binnen het leukste Cultuurbedrijf van
  Nederland.
 • Werken binnen een energiek team met veel kennis en ervaring.
 • Salaris conform CAO Nederlandse Podia schaal 6.
 • In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap?
Stuur dan je motivatiebrief naar sollicitaties@amphion.nl ter attentie van de afdeling P&O. De eerste gesprekken worden in ieder geval ingepland op donderdag 18 augustus 2022.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Merel Deijnen via mereldeijnen@amphion.nl.

We attenderen je er op dat Amphion Cultuurbedrijf van 23 juli 2022 tot en met 14 augustus 2022 gesloten is (zomersluiting). In deze periode zal er niet direct gereageerd worden op je mail.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.