Amphion Cultuurbedrijf: Coördinator Pop / Lichte Muziek

Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem zoekt een Coördinator Pop / Lichte Muziek voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenAmphion is de professionele culturele partner die het vuur aanwakkert. We inspireren, verruimen de blik brengen verdieping en ondersteunen waar nodig. We zijn bereikbaar en aantrekkelijk voor iedereen. Dat doen we door vakmanschap te bundelen en effectief samen te werken. Wij hebben de kennis en de know how om talenten te ontwikkelen. Daarnaast zijn wij de spin in het web die de verschillende partners zoals onderwijs, kunstprofessionals, gemeenten en verenigingen met elkaar verbindt.

Wij zijn op zoek naar een

Coördinator Pop / Lichte Muziek

18 uur per week

Wil jij werkzaam zijn in een bruisende organisatie die muziekonderwijs hoog in het vaandel heeft? En wil jij actief meebouwen aan muziekonderwijs dat toekomstbestendig is? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?
Het muziekonderwijs van Amphion biedt een breed scala aan lessen en cursussen. Het is de plek waar je je talent kunt ontdekken en waar je samen kunt spelen. Om het muziekonderwijs ook voor de toekomst te bestendigen sluiten we aan bij trends en ontwikkelingen en de vraag vanuit de markt.

Je gaat met de programmaleider en je mede-coördinatoren het muziekonderwijs van de toekomst verder vorm geven. Jouw expertise ligt bij de Pop en Lichte Muziek. Je hebt een heldere visie op wat het muziekonderwijs van de toekomst is en wat er voor nodig is in het aanbod om hier recht aan te doen. Daarbij durf je buiten gebaande paden te lopen. Je analyseert wat in het huidige aanbod werkt, wat niet en wat er ontbreekt. Je komt met concrete en haalbare voorstellen om het aanbod aan te passen en/of te verrijken. Je weet daarin de muziekdocenten mee te nemen en te enthousiasmeren. Kwaliteit blijft voorop staan.

Specifieke taken

 • Organiseren van interne en externe evenementen.
 • Vernieuwing, verbetering en continuering muziekonderwijs.
 • Werving van muziekdocenten.
 • Contacten onderhouden en begeleiding van muziekdocenten.
 • Voortgangsgesprekken.
 • Leiden van projecten met budgetverantwoordelijkheid.
 • Aanspreekpunt van partners.

Waar zijn we naar op zoek?
Een enthousiaste coördinator op hbo werk- en denkniveau, die in onze missie gelooft en deze uitdraagt. Je roots liggen in de Pop / lichte muziek. Je staat stevig in je schoenen en staat voor de keuzes die je maakt. Daarbij sta je altijd open voor feedback en werk je nauw samen met je collega’s. Je bent dus iemand die autonoom kan werken vanuit onze missie, maar ook een echte teamplayer is.

Je neemt initiatief, bent communicatief sterk en ook een goede luisteraar. Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de sector en je signaleert kansen. Daarop ga jij aan en kom jij met ideeën. Je neemt je collega’s mee in deze ideeën en weet ze te inspireren en te motiveren om samen met jou aan de slag te gaan. Je verliest daarbij de partners van Amphion niet uit het oog en als een spin in het web weet je partijen aan elkaar te verbinden.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een baan waar je energie van krijgt binnen het leukste Cultuurbedrijf van Nederland.
 • Werken binnen een energiek team met veel kennis en ervaring waarbij autonomie gewaarborgd is.
 • Salaris conform cao KE schaal 10 met een minimum van € 2.913,- en een maximum van € 4.405,- bij een 36-urige werkweek.
 • In eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Stuur je motivatiebrief met cv naar de afdeling P&O via sollicitaties@amphion.nl. De eerste gesprekken zullen in ieder geval plaatsvinden op maandag 22 augustus 2022.

Voor vragen kun je terecht bij Nadine Schimmel via nadineschimmel@amphion.nl en/of via 06-10 44 13 63, met uitzondering van zaterdag 23 juli tot en met zondag 14 augustus (zomersluiting). In deze periode kun je eventuele vragen over de vacature mailen naar sollicitaties@amphion.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.