VPRO: CRM-medewerker

De VPRO in Hilversum zoekt een CRM-medewerker voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 03-07-2022De VPRO wil een inclusieve organisatie zijn, die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Wij zijn wegens zwangerschapsverlof van één van onze collega’s met ingang van 15 augustus 2022 op zoek naar een:

CRM-medewerker

36 uur per week

Wie zijn wij?
CRM & Publieksservice is onderdeel van de afdeling Publiek & Marketing en verantwoordelijk voor onze achterban. Publieksservice heeft dagelijks contact met onze leden, abonnees en kijkers. Zij zorgen voor blijvende betrokkenheid van de achterban bij de VPRO door ze te informeren en hun signalen door te geven aan collega’s.

Het CRM-team – bestaande uit marketeers, onderzoekers en databasemanagers – vertalen deze inzichten in hun dagelijkse werk in de vorm van campagnes en analyses. Denk aan wervingscampagnes en customer journeys, met als doel een intensieve en interactieve relatie op te bouwen met de VPRO achterban. Ons motto is dat een blij publiek een gul publiek is waardoor we onze financiële doelstellingen kunnen behalen. En dát in een ongedwongen sfeer waarin we altijd klaarstaan om elkaar te helpen.

We zijn altijd bezig met vernieuwing; nieuwe oplossingen testen, andere marketing technieken. We hebben een fijn team met allerlei verschillende persoonlijkheden en vaardigheden die elkaar goed aanvullen. En we weten als eerste welke mooie programma’s eraan komen! – Iris Soeurt, manager CRM

Wat ga je doen?
Je helpt bij het bedenken, opzetten en evalueren van marketingcampagnes, bijvoorbeeld om de digitale VPRO gids en de Koos app te promoten. Daarnaast ondersteun je de CRM-marketeers met trafficwerkzaamheden en de uitvoering van werving- en behoudcampagnes. Je hebt hierbij een coördinerende rol en veel contact met andere afdelingen. Samen met het CRM-team realiseer je de jaarplanning en bewaak je het deelbudget voor deze campagnes.

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de opbouw van een intensieve en interactieve relatie met de VPRO achterban van leden, abonnees, donateurs en geïnteresseerden.

Wat bied jij?

  • Relevante werkervaring is een pre.
  • Je versterkt het team met een praktische instelling en zorgt ervoor dat je campagnes tot in de puntjes worden uitgevoerd.
  • Je bent goed in plannen en organiseren, je hebt aandacht voor details, werkt graag samen en je bent resultaatgericht.
  • Met behulp van je kennis uit een relevante opleiding maak je je snel nieuwe tools eigen (zoals marketing automation systeem).

Wat bieden we?
Een afwisselende baan binnen een creatieve en gepassioneerde organisatie. Een tijdelijke aanstelling voor de periode van 6 maanden. De functie is ingedeeld in salarisklasse F van de cao voor het Omroeppersoneel. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en ligt tussen € 2.450,- en € 3.000,- op basis van een 36-urige werkweek. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor het Omroeppersoneel waaronder 6% decemberuitkering en 8% vakantietoeslag.

Reageren?
VPRO stelt inhoud en vakmanschap voorop. Onze vacatures staan dan ook open voor elke kandidaat die zich in de vacature herkent. Ben je enthousiast geworden? Stuur ons je motivatiebrief en cv uiterlijk 3 juli 2022 op via de sollicitatiebutton.

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Anne-Miek van Uchelen (manager CRM a.i.) via a.van.uchelen@vpro.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.