Trias: Docent Theater

Trias in Rijswijk zoekt een Docent Theater voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 17-07-2022


Bij Trias kan iedereen zijn of haar creatieve talent ontplooien in muziek, dans, theater, musical, beeldend en nieuwe media. Dat doet Trias door cursussen, workshops, vakantie-activiteiten en evenementen te organiseren in de vrije tijd en door kunsteducatie aan te bieden in het onderwijs. Daarnaast is Trias actief in de gemeente door het organiseren van of deelnemen aan maatschappelijke projecten. Trias richt zich met haar programma op inwoners van Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Sinds kort is Trias bewoner van het Huis van de Stad Rijswijk, een prachtige plek in Rijswijk waar ook de bibliotheek, stichting welzijn en het stadhuis gehuisvest worden.

Docent theater

nader te bepalen aantal uur

Onderwijs
Trias werkt voor meerdere scholen in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg aan korte theaterprojecten, lessenreeksen en een doorlopende leerlijn theater of podiumkunsten. De vakdocenten werken met kinderen van alle leerjaren. Lessen worden meestal gegeven aan volledige klassen. In nauwe samenwerking met de scholen en in een klein team docenten, onder begeleiding van een coördinator, wordt het programma ontwikkeld en uitgevoerd. In de komende jaren zal Trias in samenwerking met haar docenten en de scholen de leerlijnen theater verder ontwikkelen en verankeren op de scholen. De theaterdocenten werken actief mee aan deze ontwikkeling.

Wat vragen wij?

  • Een hbo-opleiding tot vakdocent theaterdocent.
  • Minimaal 1 jaar ervaring in het primair onderwijs.
  • Woonachtig in Zuid-Holland.

Wat bieden wij?
Een leuk en enthousiast team. Trias biedt docenten mogelijkheden voor ontwikkeling en coaching. De functie kan als Zzp’er worden vervuld. Het tarief is € 45 per lesuur (45-60 minuten). Reiskosten worden vergoed. Een aanstelling in dienst behoort ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je bellen met Patrick Tranquille, 06-44 79 67 41. Ben je geïnteresseerd, stuur voor 18 juli 2022 je motivatie en CV naar onderwijs@stichting-trias.nl.

Solliciteer!

Voor meer informatie over Trias verwijzen we je naar de website www.stichting-trias.nl.