Tolhuistuin: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Tolhuistuin in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 01-07-2022Tolhuistuin is een cultuurhuis en -tuin aan de IJ-oever van Amsterdam Noord, een plek voor muziek, beelden, verhalen en voor heerlijk eten. Het hart van de Tolhuistuin is een idyllische tuin die de historische panden met cafĂ©-restaurant THT, verschillende concert- en podiumzalen, expositieruimte, studio’s en werkplekken verbindt. Samen met een inspirerend netwerk van muzikanten, theatermakers, filmmakers, ontwerpers, festivalorganisatoren, podcastmakers en sociale ondernemers zetten we de Tolhuistuin in als creatieve werkplaats voor de toekomst voor een breed publiek.

Grijp je kans om samen met een fijn team en bijzondere partners mee te bouwen aan het mooiste cultuurpodium van Amsterdam-Noord.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

32-40 uur per week

Taakomschrijving:
Je assisteert het tweekoppig marketingteam in het bedenken/produceren van content, up-to-date houden van de publiciteitskalender, en het beheren van de online kanalen. Daarnaast zet je speciale promotionele acties op, verdiep je je in doelgroepen en denk je mee over de algehele marketingstrategie. Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand die zich voor een stageperiode van 4-6 maanden wil inzetten.

 • Zelfstandig, creatief en initiatiefrijk
 • Affiniteit met cultuur
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands
 • Kennis van social media
 • Ervaring met foto/video is een dikke pre
 • Woonachtig in (de buurt van) Amsterdam

Wat krijg je ervoor terug?

 • Geen meeloopstage, maar verantwoordelijkheid
 • Een persoonlijke stagebegeleider die samen met jou een plan voor de
  stageperiode opstelt (afstudeeropdracht ook mogelijk)
 • Een klein gezellig team waarin je intensief samenwerkt
 • Uitbreiding van je netwerk in de culturele wereld
 • Een stagevergoeding

Interesse?
Stuur je motivatie en cv naar: publiciteit@tolhuistuin.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je mailen naar mijs@tolhuistuin.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.