Theater City of Wesopa: Theaterdocent

Theater City of Wesopa in Weesp zoekt een Theaterdocent voor 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenTheater City of Wesopa verzorgt al 30 jaar de theaterprogrammering in Weesp. Voor Theater City of Wesopa is zelf theater maken minstens zo belangrijk als kijken naar theater. Daarom hebben we een theaterwerkplaats: De City Speelt.

De City Speelt is een theaterwerkplaats waar theatervoorstellingen worden gemaakt mét en voor Weespers, binnen en buiten de muren van theater City of Wesopa. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen maken hier onder leiding van professionele regisseurs, muzikanten, choreografen, schrijvers en vormgevers de mooiste producties van hoog niveau. Kunstbeleving en artistieke kwaliteit staan hierbij voorop. De City Speelt is geworteld in Weesp, haar verhalen en bewoners. De producties zijn vervlochten met wie er in de stad leeft en wat er in de stad gebeurt. Daarom spelen we niet alleen binnen de muren van de City, maar ook op locatie middenin Weesp en werken we op inspirerende wijze samen met andere Weesper organisaties.

De City Speelt verzorgt theaterlessen voor kleuters, jonge kinderen en wat oudere kinderen. Voor deze lessen zoeken wij een docent voor de dinsdagmiddag.

Theaterdocent

4 uur per week

Van januari tot en met mei 2023 wordt met de jongeren Theater na de Dam voorbereid. Jouw taak als docent is de kleuters en kinderen theatervaardigheden aan te leren en kleine voorstellingen met ze te maken. Je creëert een veilige omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen en het onderzoek samen met jou aan durven gaan.

Voor informatie kun je contact opnemen met Mechteld Bannier, zakelijk leider.
Tel: 0294 458093 of 06 246 126 94. Sollicitatieadres: directie@Wesopa.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.