Studio26: Medewerker Cursistenadministratie

Studio26 in Velp zoekt een Medewerker Cursistenadministratie voor 32-36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenStudio26 is een creatieve organisatie die zich artistiek, educatief en maatschappelijk inzet voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Naast een school voor podiumkunst met amateurlessen dans, muziek, theater en circus verzorgt zij de praktijklessen op diverse mbo-dansopleidingen van Rijn IJssel. Tevens verzorgt ze workshops, lessen en interdisciplinaire projecten in het primair en voortgezet onderwijs en organiseert en produceert ze jaarlijks circa 100 regionale en landelijke voorstellingen en evenementen.

Voor de school voor podiumkunst zoeken wij per direct een

Medewerker Cursistenadministratie

32-36 uur per week

WAT GA JE DOEN?
Je coördineert het reilen en zeilen binnen de school voor podiumkunst, waarbinnen een team van ruim 40 docenten wekelijks lesgeeft aan circa 1000 cursisten. Jouw primaire taak daarin is het verzorgen van de cursistenadministratie, waarbij je alle wijzigingen doorvoert in het administratiesysteem en de financiële administratie uitvoert (incasso, crediteringen, storno’s, facturen etc.). Daarnaast ben je zowel telefonisch, per mail als op locatie hét aanspreekpunt voor alle docenten, cursisten en hun ouders. Je zorgt dat iedereen tijdig geïnformeerd is over de lessen, activiteiten of voorstellingen. Je stuurt je collega’s van de front office aan, zodat zij in de avonduren alle cursisten en docenten van de juiste informatie kunnen voorzien. Tot slot denk je mee in het cursusaanbod en neem je initiatief voor en ondersteun je bij diverse activiteiten en voorstellingen. Je bent een echte spin in het web, zorgt dat iedereen blij en tevreden is en maakt van de school voor podiumkunst een nóg groter succes!

WIE BEN JIJ?
Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan ben jij degene die we zoeken!

 • je hebt affiniteit met (podium)kunst en cultuur;
 • je hebt minimaal een mbo- of hbo-opleiding afgerond;
 • je bent sociaal en kunt mensen klantvriendelijk te woord staan;
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • je hebt commercieel inzicht en weet mensen aan je te binden;
 • je kunt nauwkeurig en resultaatgericht werken;
 • je hebt cijfermatig inzicht en basiskennis van de financiële administratie;
 • je hebt goede Office vaardigheden;
 • je bent besluitvaardig;
 • je durft initiatieven te nemen en je kunt zelfstandig werken en servicegericht problemen oplossen;
 • je kunt prioriteiten stellen, ook in een dynamische omgeving of drukke periode;
 • je bent flexibel en incidenteel bereid om ook ’s avonds of in het weekend te werken;
 • je woont op maximaal 15 km reisafstand van Velp/Arnhem.

WAT BIEDEN WIJ?
Wij bieden je een zeer uitdagende baan in een gezellige, creatieve, informele omgeving. Je werkt in een hecht team, met regelmatig leuke uitjes en andere activiteiten. Het gaat om een functie waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt met goede arbeidsvoorwaarden, o.a. een marktconform salaris tussen de € 2200 – 2700 bruto o.b.v. fulltime, vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een goede pensioenopbouw. Startdatum in overleg, maar bij voorkeur zo snel mogelijk.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Esther Mast, info@studio26.nl.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je cv en een korte motivatiebrief naar info@studio26.nl. We horen graag wie jij bent, waarom deze baan je aanspreekt en hoe jouw kwaliteiten aansluiten bij deze functie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.