Stichting Musical Stella Duce: Dansdocent

Stichting Musical Stella Duce in Venlo zoekt een Dansdocent voor circa 3 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenStichting Musical Stella Duce is in 2004 opgericht onder de vlag van Stichting Stella Duce en is sinds 2009 een onafhankelijke Stichting. Stichting Musical Stella Duce geeft kinderen, jeugd en volwassenen de kans om kennis te maken met zang, dans en toneel. Stichting Musical Stella Duce wil deze jongeren, ongeacht hun niveau, vakkundig begeleiden en werkt daarom enkel met gekwalificeerde regisseurs, choreografen en zangcoaches. Op deze manier worden de specifieke kwaliteiten van iedere deelnemer maximaal ontwikkeld en wordt een zo hoog mogelijk individueel en gezamenlijk niveau bereikt. Door de contributie bewust laag te houden maakt Stichting Musical Stella Duce het voor iedereen mogelijk om aan haar activiteiten deel te nemen. Stichting Musical Stella Duce is er dus voor iedereen!

Alle groepen werken gedurende één seizoen aan twee eindproducten.

  1. Het Kerst Gala – een voorstelling gepresenteerd in De Maaspoort Theater en Events, waarbij alle leerlingen van Stichting Musical Stella Duce meedoen. Hier laten ze enkele nummers zien uit de eindvoorstelling waar ze mee bezig zijn, afgewisseld met leuke en gezellige kerstnummers. Voor 2022 staan deze voorstellingen gepland op 9/10/11 december 2022.
  2. Een eindmusical per groep; Samen met de hele groep wordt er gewerkt aan een echte heuse musical, die in juni 2023 twee keer in Theater de Garage gespeeld zal worden. Op deze manier staat elke groep dus een aantal keer per jaar op het podium en wordt er een zo hoog mogelijk individueel en gezamenlijk niveau bereikt.

Dansdocent

circa 3 uur per week

Wie zoeken wij?
Ben jij de enthousiaste, daadkrachtige dans (vak)docent en ben jij in staat om je talent in te zetten om het talent bij de (jonge) leerlingen van Stichting Musical Stella Duce naar boven te brengen? Dan zijn we opzoek naar jou.

Voor het nieuwe seizoen van Stichting Musical Stella Duce dat in september aanstaande start zoeken we voor de zaterdagochtend een dansdocent(e) voor drie aan-een-gesloten uren. Samen met drie gedreven groepen ga je aan de slag om de dans van – een nader te bepalen musical – te verzorgen die vervolgens in juni 2023 gepresenteerd wordt in Theater de Garage in Venlo.

De lessen zijn op zaterdagochtend in Venlo. Vergoeding is op basis van ervaring.

Reageren
Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, stuur dan je motivatie en CV naar info@smsd.nl t.a.v. dansdocent gezocht.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.