Stichting Frysk Tichelwurk: Coördinator Open Atelier

Stichting Frysk Tichelwurk in Makkum zoekt een Coördinator Open Atelier voor 24-28 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 01-07-2022In 2022 bestaat Koninklijke Tichelaar in Makkum 450 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseert de Stichting Frysk Tichelwurk van 13 augustus tot 30 september het Open Atelier Makkum. Drie gerenommeerde designateliers werken daar, voortbouwend op de kennis en ervaring van Koninklijke Tichelaar, aan mogelijkheden voor het gebruik van reststoffen in keramiek. Het Open Atelier is een publiek toegankelijke culturele manifestatie die plaatsvindt in de oude Tichelaarfabriek aan de Turfmarkt in Makkum, waar het 450 jaar geleden allemaal begon.

Voor het Open Atelier Makkum zoeken wij van 11 juli tot 9 oktober 2022 een

Coördinator Open Atelier

(/ Operationeel Manager)

24-28 uur per week

Het werkpakket is zeer gevarieerd. In de eerste maand is de coördinator verantwoordelijk voor de voorbereiding van het evenement (inrichting van het gebouw, praktische organisatie, roosters, werkafspraken, routing). Vanaf 13 augustus is de coördinator eindverantwoordelijk voor de feitelijke openstelling en voor alle operationele zaken, met een grote nadruk op gastvrijheid, goede inzet en betrokkenheid van vrijwilligers en een professionele organisatie.

Wij zoeken iemand met veel energie, improvisatievermogen, gevoel voor gastvrijheid, zelfstandigheid, bewezen organisatietalent en bij voorkeur binding met Makkum die er van geniet om een unieke culturele manifestatie te organiseren.

Je doet dit uiteraard niet alleen. Je wordt onderdeel van een zeer gemotiveerd team van vrijwilligers, bestuursleden en andere betrokkenen. Maar jouw rol is wel heel duidelijk: jij coördineert alles op de werkvloer en jij zorgt voor een soepele organisatie en een goede sfeer. Je bent in principe altijd op de werkvloer aanwezig tijdens openingstijden van het Open Atelier (drie of vier dagen per week van 11.00 tot 17.00 uur).

Stuur jouw motivatiebrief en cv met indicatie van uurtarief naar de Stichting Frysk Tichelwurk. Solliciteren kan tot en met 1 juli. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 5 juli.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.